رئیس پارک علم و فناوری یزد، به مناسبت فرارسیدن 25 آذرماه، روز پژوهش و فناوری پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، متن کامل پیام “داریوش پورسراجیان” به شرح ذیل است:

رسیدن به توسعه پایدار به عنوان هدفی متعالی در جوامع بشری همواره مدنظر مدیران و دولتمردان کشورها بوده است. استفاده بهینه از منابع، نخستین قانون این فرایند و محدود بودن آن بزرگترین مشکل پیش روست. لذا تکیه بر منابع نامحدود، مزیت رقابتی آن جامعه را رقم خواهد زد.

تکیه بر دانش و اقتصادی که بر پایه دانش شکل می‌گیرد تکیه بر منبعی بی پایان است و بستر ساز رسیدن به توسعه پایدار. بی‌تردید زمینه‌سازی برای رشد و شکوفایی این منابع، سرمایه گذاری ای پر سود و ایجاد کننده مزیتی بی بدیل خواهد بود و در این راستا نمایشگاه هایی چونان نمایشگاه فن بازار که به مناسبت هفته پژوهش و فناوری در کشور برگزار می شود و همچنین جشنواره هایی مشابه جشنواره شتاب ملی می‌توانند فرهنگساز و بسترساز کشف و شکوفایی استعدادهای جامعه باشند.
امیدواریم رویدادهای فناوری کشور به نوبه خود بتواند در تحقق این هدف والا و ترسیم آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی موفق باشد.
  • ۲۴ آذر, ۱۳۹۵