به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، دانشجو در این پیام خطاب به جامعه دانشگاهی کشور اظهار داشته است: بشارت باد شما را به امداد و نصرت الهی و پایداری در راهی که آغاز کرده اید و اینک در سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر آرمان های والای خود و بر پیمانی که با شهیدان و رهبر فرزانه انقلاب بسته اید، وفادار مانده اید.
در بخش دیگری از پیام وزیر علوم آمده است: موج توفنده و حضور میلیونی ملت ایران در گستره ایران اسلامی بار دیگر گویای ایستادگی ما بر ارزشهای اسلامی و گواه تجدید میثاق با آرمان های قائد عظیم الشأن بود.
دانشجو در ادامه این پیام با اشاره به حضور پر شکوه دانشگاهیان کشور در آیینهای بزرگداشت دهه مبارک فجر گفته است : اینجانب وظیفه خود می دانم به عنوان خدمتگزار جامعه دانشگاهی کشور از حضور یکپارچه و با بصیرت یکایک شما عزیزان، استادان محترم و دانشجویان عزیز، مدیران و کارکنان ستادی و رؤسای محترم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری در سراسر کشور در آیینهای بزرگداشت دهه مبارک فجر و به ویژه شرکت حماسی در راهپیمایی وحدت آفرین و دشمن شکن 22 بهمن همراه با حضور شکوهمند ملت ایران صمیمانه تقدیر و تشکر کند.
وزیر علوم در بخش پایانی این پیام، توفیقات روزافزون جامعه دانشگاهی کشور را در همه عرصه‌های زندگی فردی و اجتماعی به خصوص فعالیتهای علمی و پژوهشی و پیشرفت و تعالی و سعادت و سرافرازی ملت شریف و حق شناس ایران اسلامی را از خداوند متعال مسألت کرده است.

• ۲۹ بهمن, ۱۳۹۱