معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم :

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر وحید احمدی در نشست خبری برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری افزود: نگاه ما در سیاستگزاری و برنامه ریزی مقوله پژوهش این است که امتیاز مقالات علمی متناسب با میزان ارجاعات و استنادات به آنها باشد و آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی نیز به نحوی اصلاح شود که طرحهای کاربردی و به ویژه طرحهای کلان ملی بالاترین امتیازات را داشته باشند.
رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری کشور تاکید کرد: باید این فرهنگ در بین نخبگان و دانشگاهیان نهادینه شود که پژوهشها به تولید ثروت ملی منجرشوند و صنعتگران نیز مبنای تولید و ارزش افزوده را انجام پژوهش و تحقیق بدانند که در این راستا طرح تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه در کمسیونهای شورای عتف در حال تدوین است.
دکتر احمدی به وجود مراکز پژوهشی متعدد در کشور اشاره کرد و افزود: این مراکز باید به صورت هدفمند فعالیت کنند و ما در این مسیر نیازمند مشارکت بدنه پژوهشگران این مراکز در تصمیم گیریها و کاهش تمرکز برنامه‌ریزی در ستاد وزارت علوم هستیم .
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم اظهار داشت: در جهت نهادینه کردن پژوهش و فناوری 25آذرماه به عنوان روز پژوهش و فناوری نامگذاری شده است، به همین مناسبت از 23الی 27آذرماه برنامه های مختلفی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری اجرا می شود و در تهران نیز نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با حضور مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری و دستگاه‌های اجرایی برگزار و از پژوهشگران، مدیران و دستگاه‌های اجرایی برتر تجلیل می‌شود.
مهندس اسماعیل قادری فر دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری نیز گفت: در هفته پژوهش و فناوری امسال در مجموع از 85 برگزیده تجلیل می‌شود که به اشخاص حقوقی برتر از 15الی 25میلیون تومان و به افراد حقیقی برتر 2 الی 5میلیون تومان جایزه اعطا می‌شود.

• ۲۶ آذر, ۱۳۹۲