مدیر عامل شرکت پردیس فناور ایساتیس؛

شرکت پردیس فناور ایساتیس از سال 84 با توجه به در اختیار داشتن افراد متخصص در زمینه های مختلف IT، تحت حمایت پارک علم و فناوری یزد با موضوعیت انجام فعالیت های انفورماتیکی شامل طراحی، تولید، نصب و راه اندازی سیستم های نرم افزاری و خدمات مهندسی فعالیت خویش را آغاز نموده است.متن زیر حاصل گفتگو با حسین جلالی، مدیر عامل این شرکت است که با هم می خوانیم:

– هدف از تاسیس این شرکت چه بوده است؟

دستیابی به جایگاهی تأثیرگذار در عرصه صنعت نرم‌افزار، اخذ پروژه های فرامنطقه ای و بزرگ در این حوزه و خدمات انفورماتیک، تلاش در جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال، کاربردی نمودن قابلیت‌های فناوری اطلاعات در حوزه‌های مختلف کسب و کار از عمده اهداف این شرکت است.

سرمایه ی اولیه تان برای شروع به چه صورت بود؟

سرمایه اولیه شرکت در سال 84 پنج میلیون تومان و اغلب به صورت تجهیزات و امکانات دفتری و فنی بوده است.

مختصری از زمینه های فعالیت شرکت بگویید.

رویه اصلی شرکت از ابتدا به صورت پروژه محور در حوزه نرم افزار و خدمات IT بوده است. در طی سال ها فعالیت شرکت، بالغ بر 50 مورد پروژه نرم افزاری به صورت تحت وب و با استفاده از تکنولوژی قدرتمند جاوا نوشته شده است. نرم افزارهای تولیدی شرکت کاملا تخصصی و عمدتا در حوزه ی صنعت برق و نساجی می باشند. شرکت پردیس فناور ایساتیس به عنوان یکی از شرکت های مطرح در سطح استان در زمینه خدمات IT،امنیت سیستم ،حوزه آرشیو الکترونیک و مدیریت اسناد می باشد.

– مختصری از دستاوردها و افتخاراتتان تاکنون بگویید.

این شرکت همواره به عنوان یکی از مؤسسات برتر مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات یزد مطرح بوده و در سال 86 نیز موفق به دریافت لوح تقدیر به عنوان شرکت برتر مرکز رشد ICT از ریاست پارک علم و فناوری یزد شده است. همچنین شرکت پردیس فناوراز جمله شرکت های انفورماتیک در کشور است که از سال 88 تا به امروز گواهی احراز صلاحیت از شورای عالی انفورماتیک کشور را با رتبه بالا اخذ کرده است

اغلب نرم افزارهای تولیدی شرکت نیز دارای گواهی تأییدیه فنی از شورای عالی انفورماتیک کشورهستند و از جمله افتخارات و دستاوردهای شرکت پردیس فناور نیز می توان به دارا بودن رزومه قوی و فرا استانی در زمینه ایجاد سیستم آرشیو الکترونیکی اسناد، اخذ حسن انجام کار و رضایتمندی کارفرمایان در پروژه های مختلف شرکت و اشتغال زایی برای بیش از 300 نفر در پروژه های مختلف در سال 94 اشاره نمود.

این شرکت می تواند تنها با اکتفا به دانش فعالیت کند و یا سرمایۀ مادی خاصی هم نیاز دارد؟

دانش و توان فنی رکن اصلی شرکت های تولید کننده نرم افزار است ولی از آن جا که پرداخت هزینه ها به خصوص هزینه ی نیروی انسانی بیشترین هزینه را در بر می گیرد، تأمین منابع مالی مهمترین دغدغه برای مدیران شرکت ها است.

-از عملکرد شرکت در سال گذشته بگویید و اینکه در سال جدید تاکنون با چند درصد پیشرفت روبرو بوده اید؟

خوشبختانه در سال 94 توانستیم با اتکا به رزومه ی خود در برخی از مناقصات کشوری برنده شویم و پروژه های بسیار خوبی را اخذ نمائیم. البته با توجه به شرایط اقتصادی و مالی دولت، وصول مطالبات بسیار سخت و طاقت فرساست.

– در استان یزد تا چه اندازه مباحث دانش بنیانی شناخته شده است و به آن بها داده می شود؟

تحقیق، توسعه و فعالیت در زمینه ی تولید محصولات دانش بنیان در استان رشد خوبی داشته و مسئولین استان نیز در سخنرانی های خود بارها درباره آن صحبت کرده اند و خوشبختانه در این زمینه شاهد حمایت های مالی و معنوی خوبی بوده ایم.

– مهمترین مشکلاتی که در حال حاضر بر سر راه شرکت قرار دارد چیست؟

رشد و بقای شرکت های خصوصی علی الخصوص شرکت های دانش بنیان و مستقر در پارک ها در گرو حمایت های مادی و معنوی دولت می باشد. تاکنون اقدامات بسیاری در این خصوص صورت گرفته است؛مثلاً در زمینه مباحث مالیاتی قوانین بسیار خوبی وجود دارد ولی متأسفانه کافی نیست و اغلب شرکت ها هنوز با چالش بسیاری روبرو هستند. در مورد شرکت پردیس فناور، مباحث مالیاتی و تأخیر در پرداخت های مالی پروژه ها از سوی ارگان های دولتی از مهمترین مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم.

– در پایان اگر درخواستی از مسولین پارک و استان دارید، بفرمایید؟

ضمن تشکر از مسئولین محترم پارک علم و فناوری یزد و استان و همچنین روابط عمومی پارک، خواهشمندم قوانینی را که با زحمت زیاد تصویب شده و به نفع شرکت های دانش بنیان و مستقر در پارک ها است با حمایت خود به بهترین شکل اجرا نمایند تا شاهد رشد روز افزون این مجموعه ها باشیم.

• ۱۷ اردیبهشت, ۱۳۹۵