شرکت آریا سپند مهریز یکی از شرکت هایی است که در پردیس جامع پارک یزد زمین خریداری کرده است. معتمدی، مدیرعامل این شرکت در گفتگویی ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه فعالیت شرکت گفت: شرکت آریا سپند مهریز در زمینه تجهیزات اندازه‌گیری مانند سنسورها و سیستم های مانیتورینگ فعالیت داشته و در حال حاضر هفت محصول در این حوزه داریم.
معتمدی افزود: فعالیت شرکت آریا سپند در زمینه سخت افزار بوده و برای تولید، ساخت آزمایشگاه و انبار نیاز به فضای فیزیکی داشتیم و به همین دلیل تقاضای ۸۰۰ متر زمین در این پردیس دادیم.
وی تصریح کرد: پس از ثبت درخواست و پرداخت مبلغ، امسال زمین ها را تحویل گرفتیم.
معتمدی، پردیس جامع پارک یزد را یکی از طرح‌های موفق در استان یزد دانست و گفت: وجود یک مرکز که شرکتهای فناور به صورت متمرکز در آن فعالیت داشته باشند بسیار ثمربخش و مفید خواهد بود.
وی با اشاره به مشکلات این طرح، گفت: اجاره ای بودن و وجود نخاله های فراوان در این زمین ها مشکلات این طرح به شمار می‌رود.
معتمدی افزود: به دلیل وجود نخاله های فراوان در زمین، مسطح کردن و ساختن آن سخت و هزینه بر خواهد بود.
وی در پایان خواستار اعطای تسهیلات بلند مدت برای شرکتهای دارای زمین در این پردیس شده و افزود: چون آماده سازی زیرساخت و ساخت زمین‌های این پردیس هزینه بالایی دارد از مسئولان می‌خواهیم تسهیلات ارزان قیمت با بازپرداخت طولانی مدت به ما بدهد.

• ۲۶ اسفند, ۱۳۹۹