شرکت رادوین صنعت، یکی از شرکت هایی است که در پردیس جامع پارک یزد زمین خریداری کرده است. نعیمی، مدیرعامل این شرکت در گفتگویی ضمن ارائه توضیحاتی در زمینه فعالیت شرکت، گفت: شرکت رادوین صنعت از سال ۹۳ فعالیت خود را در زمینه آبنماهای مدرن، سازه های آبی، سیستم های آبی هوشمند و بالانس شبکه آغاز کرده است.
وی افزود: در حال حاضر برای انجام فعالیت های خود یک کارگاه هزارمتری در شهرک صنعتی تفت داریم که مسلما لزوم داشتن زمین در پردیس جامع به عنوان جایی که دفتر و کارگاه ما به صورت متمرکز در آن مستقر شود برای ما بسیار ضروری است.
مدیرعامل شرکت رادوین صنعت با اشاره به مشکلات موجود در این طرح، گفت: با توجه به اینکه شرکت ما جزو نخستین شرکت های دریافت کننده این اراضی بود وجود برخی ناهماهنگی ها و تغییر قراردادها طبیعی است زیرا پارک هم هنوز به طور کامل روند کار را تصویب نکرده بود.اما فکر می کنم این روند رو بهبود است.
نعیمی مشکل اصلی شرکت های دارای زمین در این پردیس را کم بودن تسهیلات ساخت و ساز با توجه به بالا رفتن هزینه مصالح و ساخت و ساز دانست و افزود: متاسفانه علی رغم بالا رفتن هزینه ها مبلغ تسهیلات تغییر نکرده و تسهیلات ۵۰۰ میلیون تا یک میلیاردی کفاف هزینه های ساخت و ساز را نمی دهد و شرکت ها مجبور خواهند شد از سرمایه ای که برای تولید محصولات خود گذاشته بودند برای ساخت و ساز استفاده کنند.
وی تصریح کرد: اگر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد بتواند مبلغ تسهیلات ساخت و ساز را برای شرکت های دارای زمین در پردیس جامع بالا ببرد اتفاقات خیلی خوبی خواهد افتاد.
نعیمی ضمن قدردانی از زحمات مسوولین پارک برای پیگیری امور مربوط به پردیس جامع ، گفت: دکتر لطفی، رئیس پارک یزد، کارهای بزرگی برای این پروژه انجام دادند و انصافا یک پشتوانه بزرگ برای شرکت ها هستند.
وی ابراز امیدواری کرد: عملیات ساخت دفترهای پارک در پردیس جامع خیلی سریع انجام شود تا شرکت ها نیز در کنار پارک زمین های خود را بسازند.
نعیمی با تاکید بر لزوم اجرای طرح پردیس جامع پارک یزد، گفت: با توجه به اینکه بیش از نیمی از شرکت هایی که در پارک مستقر هستند کارگاه های خارج از پارک دارند، انجام چنین پروژه‌ای کاملا لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه این کار باید چندین سال پیش مانند اصفهان و جاهای دیگر انجام می‌شد، گفت: همانطور که رئیس پارک هم در صحبت های خود مطرح کرده بودند، تمام نگاه ها به این پروژه خواهد بود و امیدواریم با تلاش مجموعه پارک و شرکت های آن، یک پروژه شاخص و فاخر برای استان یزد ایجاد شود.

• ۹ اسفند, ۱۳۹۹