به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از مرکز رشد میبد، هدف از اجرای این طرح طراحی قالب پله گرد حلزونی سرعت بخشیدن به ساخت اینگونه پله ها، محاسبه آسان فاصله پله ها و اجرای راحت آن بوده است.

در این طرح گرد کردن کامل پله به صورت میلیمتری با شعاع های مختلف توسط قالب طراحی شده است. گفتنی است که سه طرح دیگر در خصوص صنعت زلو، مواد شوینده گیاهی و طراحی وساخت یک قطعه کاربردی در موتورسیکلت به مرکز نوآوری رسیده که موردپذیرش اولیه قرار گرفته است که در آینده اخبار آن اعلام خواهد شد.

مرکز رشد فناوری میبد آمادگی دارد تا از ایده های نو و قابل اجرای همشهریان بخصوص دانش آموزان و دانشجویان حمایت کند.لذا عزیزانی که جهت برطرف کردن بعضی از مشکلات و یا راحت شدن کارکردهای روزانه ایده ای دارند و توانمالی جهت عملیاتی نمودن آنها را ندارند می توانند با مراجعه به مرکز رشد میبد از حمایت های بلاعوض مالی و معنوی (ثبت اختراع) برخوردار شوند.

• ۲۷ اسفند, ۱۳۹۱