مسابقه ملی سخنوری میکروفن با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، مراسم اختتامیه مسابقه ملی میکروفن عصر پنج شنبه 19 اسفندماه با حضور داریوش پورسراجیان؛ رئیس پارک علم وفناوری یزد، محمد سپهر؛ مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان و جمعی از شرکت کنندگان در محل دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد.

رئیس پارک علم و فناوری یزد در این مراسم، ایده برگزاری مسابقات سخنوری در استان را ایده بسیار خوب و در عین حال ضروری دانست و اظهار داشت: نسل جوان امروز در مقایسه با نسل گذشته و با توجه به شرایط کنونی، اعتماد به نفس کمتری دارند و برگزاری چنین مسابقاتی می تواند تقویت کننده اعتماد به نفس در آن ها باشد.

داریوش پورسراجیان بازاریابی برای محصولات و خدمات را از مسائل اساسی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری عنوان کرد و افزود: یکی از وجوه موثر بازاریابی، تاثیرگذاری بر مخاطب، فن بیان مناسب و قدرت ایجاد ارتباط با مردم است که در حال حاضر این مباحث رفتاری در تمام دانشگاه های دنیا به صورت علمی به دانشجویان آموزش داده می شود.

وی تصریح کرد: پارک های علم و فناوری علاوه بر فراهم آوردن زمینه های فعالیت اقتصادی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، باید بستری برای تقویت اعتماد به نفس آنها نیز به وجود آورد که توانمندی در سخنوری و بیان مطلب یکی از شاخص های اعتماد به نفس است و می تواند جریان اقتصادی در شرکت های مستقر در پارک ها را تقویت کند.

در پایان این مراسم، آیدا خوانین زاده و حسین مالکی در گروه سنی نوجوان و شهرزاد عابدین زاده و آرزو عباسی در گروه سنی بزرگسال به عنوان برگزیدگان نهایی این مسابقه معرفی شدند.

گفتنی است مسابقه ملی سخنوری میکروفن توسط شرکت حامی نگارفناور پارسیان (مستقر در پارک علم و فناوری یزد) و با حمایت پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دانشگاه امام جواد(ع) برگزار شد.

• ۲۱ اسفند, ۱۳۹۵