حسین رحیمی، مدیر امور عمرانی پارک یزد در گزارشی آخرین وضعیت فعالیت های عمرانی اراضی پردیس جامع پارک یزد را تشریح کرد.
وی در این گزارش با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مرحله اول آماده سازی ۲۰ هکتار اولیه اراضی طرح جامع پارک، گفت: علی رغم وقفه چند ماهه عملیات اجرایی پروژه تامین اقلام و آماده سازی ۲۰ هکتار اولیه اراضی طرح جامع، خوشبختانه عملیات اجرایی تکمیل، آماده سازی و اجرای عملیات سنگ جدول اراضی ۲۰ هکتار اولیه پارک با انتخاب پیمانکار جدید آغاز و انشاالله با برنامه‌ریزی انجام شده این عملیات تا پایان اسفندماه تکمیل خواهد شد.

رحیمی در ادامه از اجرای فونداسیون پروژه احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز در اراضی پردیس جامع پارک خبر داد و گفت: به‌دنبال تفاهم نامه منعقد شده با شرکت گاز استان یزد و واگذاری ۱۷۵ متر مربع از اراضی پردیس جامع پارک به این شرکت جهت احداث ایستگاه تقلیل فشار گاز، پیمانکار توسط شرکت گاز انتخاب و عملیات احداث ایستگاه آغاز شده است.
وی تصریح کرد: هم اکنون عملیات اجرای فونداسیون ایستگاه به پایان رسیده و آماده احداث بنا و نصب تجهیزات است.

مدیر امور عمرانی پارک یزد با اشاره به اجرای فونداسیون پروژه احداث مجتمع سوله‌های نیمه‌صنعتی اراضی پردیس جامع پارک، گفت: به‌دنبال سفر مرداد ماه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان یزد و بازدید از محل اراضی پردیس جامع پارک و موافقت با تامین مالی پروژه احداث مجتمع سوله‌های نیمه‌صنعتی پارک، طراحی مجموعه انجام و همزمان با مبادله موافقت نامه اعتباری پروژه، فرایند انتخاب پیمانکار و عقد قرارداد انجام و زمین پروژه در تاریخ ۱۲ دی ۹۹ به پیمانکار تحویل و عملاً تجهیز کارگاه و عملیات اجرایی پروژه آغاز شد.

رحیمی افزود: در حداقل زمان، عملیات نخاله برداری و گودبرداری پروژه انجام و هم اکنون پروژه در مرحله احداث فونداسیون قرار دارد و انشاالله با برنامه‌ریزی انجام شده و قول مساعد معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور مبنی بر تامین اعتبار، این مجتمع با زیربنای ۲۵۰۰ مترمربع در پایان خرداد ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

• ۱۳ اسفند, ۱۳۹۹