نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:

به گزارش روابط عمومی `پارک و به نقل از وزارت علوم، احمد امیر آبادی فراهانی با تاکید براینکه تنها راه نجات از وابستگی مواد سوختی حمایت از شرکتهای دانش بنیان است گفت: باید پارک علم و فناوری قم به جایگاه واقعی خود دست یابد و در این راستا تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.
وی ضمن تقدیر از حمایت پارک علم و فناوری قم و شرکتهای دانش بنیان آن گفت: 33 سال است که دشمنان قسم خورده نظام حتی یک لحظه از شیطنت و ایجاد گره های کور در این کشور فروگذار نکرده اند.
امیرآبادی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اکنون دشمن جنگ اقتصادی گسترده ای را علیه نظام آغاز کرده و همراه با جنگ نرم افزاری درصدد مخدوش کردن چهره نظام و رکود ارزش های آن است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه بهترین و مؤثرترین سلاح ما در مقابله با توطئه های دشمن، مقاومت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی ها بوده است، گفت: دشمن با ایران دانش بنیان مشکل دارد و به هیچ عنوان نمی خواهد ما را مستقل و خودجوش ببیند.
وی با اشاره به اینکه پارکهای علم و فناوری نماد مسلم تولید ثروت بدون نفت هستند، گفت: یکی از راه های مقابله با دشمنان این است که ثروت ما دانش و اندیشه ما باشد و وابسته به مواد آماده و خام نباشیم.
وی با بیان اینکه آژانس بین المللی انرژی هسته ای به طور کاملا شفاف و لحظه به لحظه در جریان فرایند نیروگاه های ما قرار دارند تصریح کرد: دولت در زمینه قطع وابستگی به مواد سوختی قدم های خوبی برداشته است که نمونه بارز آن حمایت از پارکهای علم و فناوری است.
نماینده قم درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دانشمندان کشور در نیروگاه های هسته ای آموخته خود را به بهترین نحو کاربردی کرده اند، گفت: بزرگانی چون شهید علی محمدی و شهید شهریاری با عزت نفس و قلب سرشار از ایمان و سلامت خود با توسل به خداوند متعال و ائمه هدی توانستند ابداعات و فرمولهای هسته ای بسیاری را در نیروگاه های ما طراحی کنند و ما را از وابستگی به دانش هسته ای استکبار بی نیاز کنند.
وی با تاکید بر جایگاه ویژه استان قم در مجلس شورای اسلامی گفت: به هیچ عنوان به قم به عنوان یک حوزه انتخابیه صرف در مجلس نگاه نمی کنم و همیشه درصدد بوده ام جایگاه ملی و فراملی این شهر عالم خیز و مقدس را در مجلس تبیین کنم و خواسته های ما نیز بر این اساس بوده است.
امیرآبادی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی آمادگی کامل جهت حمایت از پارک علم و فناوری قم را دارد اظهار داشت: با توجه به جایگاه بین المللی قم باید مدیران استان تمام برنامه ریزی های خود را فراملی طراحی کنند و جایگاه ویژه قم را در دنیا در نظر بگیرند و پارک علم و فناوری قم را با همکاری مدیران استان ارتقا می دهیم.
وی همچنین برایجاد ارتباط پارک علم و فناوری با سازمانهای فراگیر استان تأکید کرد و افزود: باید کاری کنیم تا دانش آموزان و عموم مردم در جریان خدمات و ارزشهای این مجموعه قرار بگیرند و از مزایای آن استفاده کنند.

• ۲ آبان, ۱۳۹۱