معاونت پژوهشی و رییس سازمان مطالعات و تحقیقات ناجا:

به گزارش روابط عمومی پارک، در ابتدای جلسه محمدعلی امراللهی، ریاست پارک علم و فناوری یزد با ارایه گزارشی از عملکرد پارک، اظهار داشت: نیروهای پارک دارای توانایی و پتانسیلهایی هستند که می توانند در بسیاری حوزه ها مورد استفاده قرار بگیرند. وی با اشاره به برگزاری جشنواره ایده های برتر در هفته پژوهش، افزود: هم اکنون شرایطی فراهم شده است که شرکتها ایده های خود را به عمل تبدیل می کنند، این ایده ها شامل ایده های نظامی و دفاعی نیز می شود که می تواند مورد استفاده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

سردار قصری، معاونت پژوهشی و رییس سازمان مطالعات و تحقیقات ناجا ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: نیروی انتظامی دارای رویکردی دانش بنیان است و برای اجرای امنیت اجتماعی نیازمند ساختاری خاص است.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته رویکرد ناجا به سمت تحقیقات صنعتی رفته است، افزود: نیروی انتظامی در حوزه تحقیق و دانش خیلی جدی است و در بخش تحقیقات رتبه اول را کسب کرده است. قصری با بیان اینکه ناجا قصد دارد از پتانسیل جوانان کشور در سطح استانها نیز استفاده کند، ادامه داد: قابلیتهای بسیاری در استانهای کشور وجود دراد که باید آنها نیز شکوفا شود و مورد استفاده نیروی انتظامی نیز قرار گیرد.

در ادامه این جلسه نمایندگانی از شرکتهای مستقر به بیان محصولات و فعالیتهای خود در حوزه نیروی انتظامی پرداختند و آمادگی خود را برای همکاری با نیروی انتظامی اعلام کردند. در پایان نیز بازدیدی از پارک علم و فناوری یزد و مرکز اقبال صورت گرفت.

• ۸ مهر, ۱۳۹۱