مدیر عامل شرکت بهینه سازان نرم افزار بهسان ایساتیس گفت: در حال حاضر و با توجه به قوانین مالیاتی جدید، بزرگترین خواسته شرکت های مستقر در پارک، معافیت مالیاتی و مرتفع کردن مشکلات مالی است.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، شرکت بهینه سازان نرم افزار بهسان ایساتیس، شرکتی فعال و دانش بنیان در حوزه نرم‌افزار و فناوری اطلاعات است که زمینه‌ تخصصی این شرکت، تهیه سامانه‌های یکپارچه و تخصصی مکانیزه برای حوزه تحقیقات و پژوهش درکشور می باشد.
حسین بلوری زاده؛ درباره فعالیت این شرکت اظهار کرد: از فعالیت بهسان 15 سال می گذرد و طی این سال ها با فعالیت کاری منسجم؛ سامانه های مختلف پژوهشی نظیر سامانه مدیریت طرح های پژوهشی؛ سامانه پژوهشگران؛ محققین و نخبگان؛ سامانه مقالات چاپ شده؛ سامانه تشویق مقالات؛ سامانه مقالات ارائه شده؛ سامانه ابداعات و اختراعات را طراحی و تولید نموده است.
وی ادامه داد: این سامانه ها در بافت های مختلف دانشگاهی؛ سازمان ها؛ پژوهشگاه ها؛ مراکز تحقیقاتی؛ واحد تحقیق و توسعه کارخانه ها و مراکز صنعتی نصب شده و در حال بهره برداری می باشد.
بلوری زاده افزود: شرکت بهینه سازان نرم افزار بهسان گواهی رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیکی را از سال 1389 تاکنون دریافت نموده است.
وی با بیان اینکه این شرکت با مراکز زیادی همکاری داشته است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی، شرکت ملی گاز و مراکز تحقیقاتی دانشگاه ها در طول این سال ها به ما اعتماد کرده و برخی از پروژه های خود را به ما واگذار کردند.
بلوری زاده با اشاره به تسهیلات ارائه شده توسط صندوق پژوهش و فناوری استان تصریح کرد: پارک علم و فناوری یزد، بهترین مکان برای شرکت های نو پا است اما ظرفیت پارک برای کمک به شرکت های بزرگ مناسب نیست.

• ۲۹ مهر, ۱۳۹۶