به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، پارک علم و فناوری استان چهارمحال وبختیاری پیش از ظهر یکشنبه 25 تیر 91 با حضور دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری، دکتر علی جبار رشیدی رئیس مرکز سیاست گذاری و برنامه ریزی فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، استاندار، رؤسای دانشگاه ها و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی این استان، فتتاح و فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. پارک علم و فناوری استان فعلا در ساختمانی با بیش از 2350 متر مربع بصورت استیجاری مسقر شده و کلنگ احداث ساختمان ملکی آن در زمینی به مساحت 50 هکتار در منطقه رحمتیه شهرکرد به زمین زده شد.

در آیین افتتاحیه پارک علم و فناوری چهارمحال وبختیاری آقایان دکتر اسماعیل اسدی رئیس دانشگاه شهرکرد، دکتر رضا ایمانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دکتر حسین نافیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار چهار محال و بختیاری، رحمان کرمی مدیرکل صنعت معدن و تجارت چهار محال و بختیاری، همچنین آقایان دکتر رحیم ابراهیمی، دکتر مجید ابن علی، دکتر محمودرضا تدین از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد و آقای یونس نافیان از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با احکامی از سوی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری به عنوان اعضای شورای پارک علم و فناوری چهارمحال وبختیاری معرفی شدند.

دکتر رحیم ایراهیمی سرپرست پارک علم و فناوری چهارمحال وبختیاری اعلام کرد: این پارک از هم اکنون جهت پذیرش شرکت هایی که بر پایه دانش فعالیت می کنند آمادگی دارد.

گفتنی است پارک علم و فناوری چهارمحال وبختیاری در حال حاضر در مجتمع لاله شهرکرد واقع در تقاطع خیابانهای فردوسی و خواجه نصیر مسقر بوده و آدرس پایگاه اینترنتی آن نیز http://www.chbstp.ir/ است.

• ۳۱ تیر, ۱۳۹۱