مدیرعامل شرکت پارسیان ایساتیس؛

شرکت پارسیان ایساتیس در سال 83 با گردآوری متخصصانی در زمینه‌های مهندسی صنایع، مدیریت و نرم افزار فعالیت خود را در زمینه‌ سیستم‌های اطلاعاتی، نرم افزارهای کاربردی، مهندسی صنایع، مشاوره، آموزش و پژوهش آغاز نموده است . متن زیر حاصل گفتگو با محمد ابویی، مدیر عامل این شرکت است که با هم می خوانیم:

– هدف از تاسیس این شرکت چه بوده است؟

هدف اصلی شرکت، پیشگام بودن در زمینه مدیریت پروژه است. به عبارت دیگر نهادینه کردن ایده محوری به عنوان محصول اصلی شرکت در اکثر سازمان های پروژه محور ، هدف اصلی شرکت پارسیان ایساتیس است.

مختصری از زمینه های فعالیت شرکت بگویید.

فعالیت شرکت پارسیان ایساتیس در زمینه‌ی مشاوره مدیریت، مهندسی صنایع، سیستم‌ها و همچنین طراحی، تولید و پیاده‌سازی نرم‌افزارهای متنوع در زمینه‌های مدیریت ‌وکنترل پروژه، مدیریت‌ و‌کنترل کیفیت و نرم‌افزارهای مورد نیاز به سفارش مشتری است. خط مشی این شرکت نیز ارائه خدمات با بالاترین کیفیت در جهت توجه به اصل مشتری گرایی است و در طول 10 سال فعالیت خود، همواره سعی کرده است با ارتباط نزدیک و طولانی با مشتری های خود، نسبت به آشنایی و حل مسائل اصلی این سازمان ها تلاش نماید.

– مختصری از دستاوردها و افتخاراتتان تاکنون بگویید.

از مهمترین افتخارات شرکت پارسیان ایساتیس شناخته شدن به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه طراحی و تولید سیستم اطلاعاتی مدیریت، نظارت و کنترل پروژه ( سیماپ ) در سطح کشور است.

– این شرکت بر اساس چه اولویت هایی به عنوان شرکت دانش بنیان انتخاب شد؟

ایده محوری و دانش محوری دو فاکتوری بود که موجب انتخاب شرکت پارسیان ایساتیس به عنوان یک شرکت دانش بنیان شد.

– این شرکت می تواند تنها با اکتفا به دانش فعالیت کند و یا سرمایۀ مادی خاصی هم نیاز دارد؟

مسلما شرکت‌هایی که در چنین زمینه هایی فعالیت می کنند برای به روز بودن دانش خود و حفظ نیروی انسانی نیازمند پرداخت هزینه‌هایی بوده و باید پشتوانه مالی مناسبی نیز داشته باشند.

از عملکرد شرکت در سال گذشته بگویید و اینکه در سال جدید تاکنون با چند درصد پیشرفت روبرو بوده اید؟

در سال گذشته شرکت توانسته با سه سازمان مطرح خارج از استان قرارداد منعقد کند و با چندین سازمان و اداره دیگر نیز وارد مذاکره شود که انشاالله در سال 95 شاهد نتایج آن خواهیم بود.

در استان یزد تا چه اندازه مباحث دانش بنیانی شناخته شده است و به آن بها داده می شود؟

استان یزد را می توان یکی از استانهای موفق و پیشرو در امر مباحث دانش بنیان دانست.

آیا راهکاری برای شناخت بیشتر شرکت های دانش بنیان به عموم مردم استان دارید؟

برگزاری همایش ها و ارائه خدمات می‌تواند در شناساندن شرکت های دانش بنیان به عموم مردم موثر باشد.

– در حال حاضر چند ایده از این شرکت مورد قبول واقع شده است؟

این شرکت فقط روی یک ایده تمرکز کرده و دائم در حال توسعه آن می باشد.

-مهمترین مشکلاتی که در حال حاضر بر سر راه شرکت قرار دارد چیست؟

تغییر مدیریت های کلان کشوری و کمبود بودجه مهمترین مشکلاتی هستند که شرکت پارسیان ایساتیس با آن ها روبرو است.

– در پایان اگر درخواستی از مسئولین پارک و استان دارید، بفرمایید؟

درخواست مجموعه ی پارسیان از مسئولین پارک این است که به تمامی شرکت های مستقر در پارک توجه نموده و آنها را مورد حمایت خود قرار دهند.

• ۴ اردیبهشت, ۱۳۹۵