دکتر رضا فرجی دانا در دیدار با همتای زیمبابوه ای خانم دکتر اولیویا موچه نا وزیر علوم زیمبابوه بر آمادگی دانشگاه‌های کشورمان برای پذیرش دانشجویان زیمبابوه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم، در دیدار وزرای علوم ایران و زیمبابوه ، دکتر فرجی دانا با اشاره به پیشرفتهای علمی و تکنولوژی کشورمان گفت:در حال حاضر 5/4 میلیون دانشجو در کشور ما مشغول به تحصیل هستند و تقریباً در کلیه رشته‌های تحصیلی، ما بالاترین سطوح پذیرش دانشجو را داریم رشته‌هایی که اکثر آنها قبل از انقلاب وجود نداشتند.
دکتر فرجی دانا در ادامه به تحریمهای اعمال شده علیه ایران اشاره کرد و افزود: موفقیتهای امروز ایران در زمینه علم و فناوری نشان می‌دهد که تحریمها نتوانستند روند پیشرفت علمی ما را متوقف سازند.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت گسترش روابط علمی، به خصوص با کشور زیمبابوه، آمادگی کشورمان را برای تبادل دانشجو و استاد با آن کشور اعلام کرد.
خانم اولیویا موچه نا نیز در این دیدار هدف خود را از این سفر در راستای اصلاح سیاستهای علمی و دانشگاهی کشورش اعلام کرد و گفت: کشور ما نیز با محدودیتها و تحریمها روبه رو است و استادان ما نتوانسته‌اند از فرصتهای مطالعاتی استفاده کنند.
وزیرعلوم زیمبابوه با اشاره به عدم موفقیت کشورش در تجاری سازی یافته‌های پژوهشی، خواهان گسترش روابط علمی ایران و استفاده از تجارب کشورمان، به خصوص در زمینه نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی شد.

• ۲۴ خرداد, ۱۳۹۳