در بازدید رئیس دانشگاه آزاد بافق از مرکز رشد فناوری، اطلاعات و ارتباطات از پارک علم و فناوری یزد مطرح شد،

حسینعلی لازمی، رئیس دانشگاه آزاد بافق با همراهی معاون پژوهشی این دانشگاه، 14 مرداد سال جاری از مرکز رشد فناوری، اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری یزد بازدید کرد.
وی با حضور در این مرکز ضمن بازدید از شرکت های ایلیا، شکلات و فناوران رباتیک، از نزدیک با محصولات این شرکت ها آشنا شد.
همچنین طی جلسه ای در حاشیه این بازدید با حضور مدیر دفتر هماهنگی مراکز رشد، زمینه های همکاری میان پارک و دانشگاه آزاد بافق مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
تقی فرهنگ نیا، مدیر دفتر هماهنگی مراکز رشد در این نشست ضمن تشریح روند شکل گیری و رشد شرکت های فناور در مراکز رشد و پارک، بر لزوم ورود دانشگاهیان به این عرصه تاکید کرد و گفت: حضور اساتید دانشگاه چه در جایگاه مشاور و چه به عنوان شروع یک فعالیت اقتصادی دانش محور، مغتنم و نیاز جامعه امروز ما است.
گفتنی است، دانشگاه آزاد بافق متولی برگزاری جشنواره ” کارآفرینی دانشگاهی ” در استان است.