در این همایش آقای مهندس شکوهی معاون فناوری پارک علم وفناوری یزد فلسفه وجودی پارکها و نقش پارکها در زنجیره نوآوری و عملکرد این نهاد تاثیر گذار در تولید فناوری را برای دانشجویان تشریح نمود. در ادامه آقای مهندس فرهنگ نیا مدیر مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم وفناوری یزد خدمات و نحوه حمایت از فناوران و نوآوران جوان در پارک را بیان نمود. همچنین به منظور تشویق دانشجویان موفق و طرحهای آنان دو طرح برتر مرکز نوآوری ” دستگاه چاپ پارچه” و “رسام سه بعدی” به ترتیب به آقایان ابوطالبی و دهقان و دهشیری جوایزی تقدیم شد و دو شرکت برتر شکل گرفته از فارغ التحصیلان دانشکده های برق و مکانیک نیز در این همایش مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.

در پایان به منظور پاسخ به سوالات دانشجویان جلسه پرسش و پاسخ برگزار گردید و به سوالات دانشجویان در زمینه های مختلف از جمله نحوه راه اندازی واحدهای فناور، مالکیت معنوی طرحهای اجرایی در پارک ، حمایت مالی از طرحها و شرکت های فناور و ضمانت های لازم برای شروع فعالیت پاسخ داده شد .

• ۱۴ آذر, ۱۳۸۹