مدیرعامل شرکت درایت ورزان نوین کویر یزد؛

شرکت درایت ورزان نوین کویر یزد یکی از شرکت های موفق در زمینه امور مالی و مالیاتی و مشاوره های سرمایه گذاری می باشد وفعالیت خود را از سال 1387 با استقرار در پارک علم وفناوری یزد آغاز کرده است. متن زیر حاصل گفتگو با مسعود سروی، مدیرعامل این شرکت است که با هم می خوانیم:

هدف از تاسیس این شرکت چه بوده است؟

هدف از تاسیس شرکت ایجاد مرجع تخصصی و فعالیت های فناورانه در امور مالی و مالیاتی است که بتواند نیاز های مالی مراجعین را اعم از پیاده سازی، مشاوره، آموزش ،کسب و کار، کتب و نرم افزار مرتفع کند.

سرمایه ی اولیه تان برای شروع به چه صورت بود؟

سرمایه ی اولیه برای فعالیت شرکت پنجاه میلیون ریال بوده است.

– مختصری از زمینه های فعالیت شرکت بگویید.

این شرکت در زمینه پیاده سازی و بهبود سیستم های مالی و مالیاتی شرکت ها فعالیت دارد و خدمات مشاوره مالی و سرمایه گذاری نیز به متقاضیان ارائه می دهد. همچنین مفاهیم مرتبط با امور مالی و مالیاتی را در قالبی جدید به دانشجویان این رشته آموزش داده و رابطی بین بازار کار و دانشگاه برای معرفی دانش آموختگان به بازار کار نیز می باشد. این شرکت به عنوان کارگزارارزیابی معاونت ریاست جمهوری برای تائید صلاحیت شرکت های دانش بنیان نیز در حال فعالیت می باشد.

– مختصری از دستاوردها و افتخاراتتان تاکنون بگویید

ارائه و پیاده سازی سیستم های مالی برای بیش از هفتاد شرکت خدماتی بازرگانی تولیدی، ارزیاب طرح های صندوق مهر امام رضا (ع)، مشاوره سرمایه گذاری در بیش از صد پروژه تولیدی، خدماتی و بازرگانی،آموزش قریب به پانصد نفر (باتوجه به نو پا بودن فعالیت آموزشی) در کارگاه های عملی و معرفی متقاضیان به بازار کار

کارگزار ارزیاب معتمد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تائید صلاحیت شرکتهای دانش بنیان از جمله فعالیت ها و دستاوردهای این شرکت است.

این شرکت بر اساس چه اولویت هایی به عنوان شرکت دانش بنیان انتخاب شد؟

این شرکت هنوز موفق به دریافت مجوز دانش بنیان نشده ولی در حال اقدام برای دستیابی به این مهم می باشد

این شرکت می ­تواند تنها با اکتفا به دانش پرسنل خود فعالیت کند یا به سرمایۀ مادی خاصی هم نیاز دارد؟

برای انجام هر فعالیت بازرگانی، خدماتی یا تولیدی، سرمایه مادی لازم است اما در هر کدام بسته به نوع فعالیت کم و زیاد دارد در این شرکت سرمایه اصلی، نیروی انسانی شرکت و دانش آن ها است چون شرکت درایت ورزان شرکتی کاملا تخصصی است و در نهایت معرفی شرکت به عنوان مرجعی در امور مالی نیازمند تجهیزات و نیروی انسانی متخصص است.

– از عملکرد شرکت در سال گذشته بگویید و اینکه تاکنون با چند درصد پیشرفت روبرو بوده اید؟

سال مالی 1393 سال خوبی برای شرکت درایت ورزان بود و شرکت بیشتر به بازسازی بدنه خود پرداخت تا برای پیشرفت و انجام کارهای بزرگ آمادگی کامل داشته باشد و در سال 1394 شرکت به خوبی حرکت کرده و توانسته به برنامه کوتاه مدت خود تا حدود زیادی دست پیدا کند. امیدواریم در سال 95 نیز این روند ادامه داشته باشد.

-در استان یزد تا چه اندازه مباحث دانش بنیانی شناخته شده است و به آن بها داده می­ شود؟

متاسفانه با وجود اینکه سطح دانش در استان یزد بسیار بالاست مباحث مرتبط با دانش بنیان چندان در این استان شناخته شده نیست و جای کار بسیار دارد.

– آیا راهکاری برای شناخت بیشتر شرکت های دانش بنیان به عموم مردم استان دارید؟

معرفی شرکت های دانش بنیان از طریق رسانه ها و همچنین آشنایی بیشتر شرکت ها با حمایت هایی که از شرکت های دانش بنیان انجام خواهد شد می تواند در اقبال شرکت ها از موضوع دانش بنیان موثر باشد.

-مهمترین مشکلاتی که در حال حاضر بر سر راه شرکت قرار دارد چیست؟

رکود اقتصادی و کمبود نقدینگی مهمترین مشکل پیش روی شرکت است. متاسفانه نگاه به موضوع مالی و تاثیر آن در موفقیت شرکت ها برای مدیران وحتی مسئولان شناخته شده نیست از همین رو در این زمینه حمایتی شامل حال شرکت نمی شود و این مقوله را در سطح خدماتی خرد می پندارند.

– در پایان اگر درخواستی از مسئولین پارک و استان دارید، بفرمایید؟

مبحث مالی قلب هر فعالیت اقتصادی می باشد ولی با وجود ضرورت بالای این بحث در شرکت ها بسیار مظلوم واقع شده و مورد توجه نمی باشد که عدم توجه به این موضوع باعث بروز مشکلاتی عدیده برای آنها می شود و وقتی متوجه می شوند که دیگر کار از کار گذشته و جبران گذشته غیر ممکن است درخواست بنده از مسئولین بالاخص دوستانی که در حوزه حمایت از شرکت ها قرار دارند تبیین ضرورت آشنایی با مسائل شرکت داری و قانون تجارت به عزیزانی است که قصد شروع یک فعالیت تجاری و یا تاسیس شرکت را دارند.

• ۱۴ فروردین, ۱۳۹۵