شرکت دانش‌پژوهان مالی فرانگر امین پویا از سال 94 در چهار دسته دانش پژوهی آموزشی، دانش پژوهی محض، دانش پژوهی کاربردی و دانش پژوهی ادغامی فعالیت می کند. با اکرم تفتیان، مدیرعامل این شرکت به گفتگو نشستیم که حاصل آن را با هم می خوانیم:
شرکت در چه سالی ثبت شد و در چه سالی در پارک علم و فناوری یزد مستقر شدید؟
شرکت دانش پژوهان مالی فرانگر در سال 1394 تاسیس و از بدو فعالیت خود در پارک علم و فناوری یزد مستقر شده است.
هدف شما از تاسیس شرکت چه بود؟
هدف از تاسیس شرکت، ارائه خدمات مالی و حسابداری از جمله آموزش به فعالین و علاقه مندان حوزه مالی و حسابداری بوده است. آموزش ها و فرآیندهای این شرکت به نحوی است که تکمیل کننده مباحث و آموزش های آکادمیک، جهت برآورده کردن نیازهای حوزه مالی و حسابداری در صنعت بوده است. به عبارتی این شرکت پلی ارتباطی است که دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه را جهت فعالیت در صنعت آماده می کند.

محصولات و خدمات شرکت شما چیست؟
محصولات این شرکت با توجه به بازار هدف و مخاطبان، بسیار متنوع است. آموزش کاربردی ورود به بازار کار ویژه حسابداران، آموزش های مالی جهت مدیران ارشد غیر مالی و مدیران عامل، آموزش های هوش و سواد مالی به خانواده ها، آموزش های حسابداری ویژه کارکنان دولت، آموزش های سرمایه گذاری و ….. از خدمات و محصولات شرکت دانش‌پژوهان مالی فرانگر است.
دستاوردهای شرکت از زمان تاسیس تا به حال چه بوده است؟
این شرکت بستر مجازی ( اینترنت) را جهت فعالیت اصلی خود انتخاب نمود و در حال حاضر دارای یک پورتال با بیش از 10 سایت می باشد که خدمات متنوعی را ارائه می دهند. علاوه بر آن، این شرکت با تشکیل یک هسته هیات علمی از اساتید، فعالین صنعت و کارشناسان خبره در زمینه مالی و حسابداری بستری جهت شکوفایی هرچه بیشتر ایجاد نموده است.

چه چیزی شرکت شما و خدماتش را متمایز می کند؟
هدف ما ایجاد یک مرکز تخصصی حسابداری و مالی بوده که بتواند نیازهای جامعه را در این حوزه پوشش دهد وجه تمایز این شرکت با سایر رقبا، خدمات با کیفیت، دسترسی آسان و فراگیر در هر منطقه از کشور به این خدمات و تیم تخصصی در زمینه مالی و حسابداری است.
مشتریان شما چه کسانی هستند و چگونه با شرکت شما آشنا می شوند؟
بازار هدف ما باتوجه به گستردگی کار شامل حسابداران و علاقه مندان به فعالیت در این حوزه، خانواده ها، مدیران ارشد و غیر مالی سازمان ها، کارکنان بخش عمومی ( کارکنان دولت) و ارائه دهندگان خدمات مالی و حسابداری و سرمایه گذاری و …. می باشد

مشکلات حوزه ی فعالیت شما چیست و شرکت شما تا چه اندازه می‌تواند در این موارد موانع را برطرف نماید؟
مشکلی که متاسفانه وجود دارد ارائه خدمات مالی و حسابداری با کیفیت پایین توسط برخی فعالین حوزه مالی و حسابداری بوده که تنها بعد مالی برایشان اهمیت داشته و توجه چندانی به کیفیت و کاربردی بودن خدماتشان نداشته اند که این موضوع باعث کاهش اعتماد عمومی به فعالین این حوزه شده است.
نمونه دیگر، خدمات آموزشی در مباحث مالی است که افراد غیر متخصص دوره هایی را با شعار افزایش ثروت و هوش مالی و … ارائه می کنند که هدفشان فقط کسب درآمد است نه ارائه خدمات مفید.

همکاری شرکت شما بیشتر با چه صنایعی است؟
یکی از بخش های مهم سازمان ها بخش مالی و حسابداری بوده و به عبارتی تمام صنایع نیازمند خدمات مالی و حسابداری با کیفیت می باشند. این شرکت پروژه ها و خدماتی را با چندین شرکت به اجرا درآورده است. با توسعه هرچه بیشتر شرکت مطمئنا دامنه فعالیتش در صنایع گسترده تر می شود.
آینده و چشم انداز شرکت خود را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
در حال حاضر شاهد تحولات ارزی و اقتصادی در کشور هستیم و به همین خاطر نیاز به افزایش سواد مالی خانوارها شدیدا احساس شده است که در این بخش برنامه های بسیار مفیدی در حال اجرا داریم و همچنین این شرایط اقتصادی کاهش درآمدی نفت را در پی داشته در سنوات آتی تکیه دولت بر تامین منابع از مالیات خواهد بود که خود پیامدی مثبت برای ارائه دهندگان خدمات ویژه مالی و حسابداری در بخش صنعت می باشد.
پارک علم و فناوری، خدمات و فضای آن تا چه اندازه در فعالیت های شما کمک کننده است؟
خوشبختانه ریاست محترم پارک علم و فناوری یزد نگاه ویژه ای به شرکت ها و موسسات فناور مستقر در این مجموعه داشته و همواره آن ها را حمایت کرده است. همچنین مدیر مرکز رشد علوم انسانی در زمینه مشاوره و جهت دادن به فعالیت شرکت ها بسیار پویا عمل نموده که از ایشان تشکر می کنیم.

• ۱۵ بهمن, ۱۳۹۷