نمایشگاه فن بازار به مناسبت هفته پژوهش و فناوری صبح امروز 15 آذرماه، در سالن غدیر دانشگاه یزد افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، این آیین با حضور آیت الله محمدرضا ناصری؛ نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه یزد، علی عزالدینی؛ معاون امور اقتصادی وتوسعه منابع انسانی استانداری یزد، داریوش پورسراجیان؛ رییس پارک علم و فناوری یزد، محمدصالح اولیا؛ رییس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولان و مدیران استانی در سالن غدیر دانشگاه یزد برگزار شد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه دستاوردهای یک ساله پژوهش فناوری استان و بستر سازی در جهت توسعه فناوری و ایجاد ارتباط میان تولید کنندگان فناوری و واحدهای مصرف کننده است .

در این نمایشگاه برخی شرکت های پارک علم و فناوری یزد مستقر در مراکز رشد اطلاعات و فناوری ارتباطات، زیست فناوری و علوم انسانی و هنر به معرفی دستاورد ها، محصولات و خدماتشان می پردازند.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ 15 آذرماه به مدت سه روز دایر است .