به گزارش روابط‌عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در این جلسه که با حضور تعدادی از اعضای کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» و هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، مسئولین و نمایندگان کارگزاران مصوب تشخیص صلاحیت شرکتهای دانش‌بنیان، شامل: دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش‌ پزشکی؛ مرکز راهبری سامانه مدیریت تأمین کنندگان دفاعی (سمتا) وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛ مرکز ملی فضای مجازی؛ ستاد توسعه زیست فناوری؛ ستاد توسعه فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی؛ ستاد توسعه فناوری هوافضا؛ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو؛ پارک علم و فناوری کرمانشاه؛ و پارک فناوری پردیس حضور یافتند. تقویت هماهنگی بین کارگزاران تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و ایجاد وحدت رویه بین فعالیت‌ها‌ی آنها، رفع مشکلات کارگزاران در انجام فرایندها و تلاش در جهت اجرای مناسب و به موقع قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات و آیین‌نامه اجرایی آن و نیز مصوبات کارگروه «ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا»، در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت. در این هم‌اندیشی، چگونگی استفاده از «سامانه تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان» و فرایند تفصیلی بررسی و ارزیابی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است «کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا» بر اساس ماده (3) آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات، با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف کشور تشکیل شد. بر اساس مصوبات این کارگروه، تعدادی از دستگاه‌ها و نهادهای فعال در کشور، ارزیابی و بررسی صلاحیت شرکت‌های متقاضی استفاده از تسهیلات این قانون را به عنوان کارگزار برعهده دارند.

• ۲۴ تیر, ۱۳۹۲