ابوالفضل محمودآبادی، مدیر عمرانی صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، 12 تیر سال جاری طی نشستی با شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری یزد، توضیحاتی در زمینه شرایط بهره مندی از تسهیلات صندوق جهت تامین دفاتر کاری شرکت‌های دانش بنیان ارائه نمود.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، محمودآبادی در این نشست با بیان اینکه برای دریافت تسهیلات دفاتر کار باید حداقل 10 شرکت دانش‌بنیان متقاضی خرید واحدهای ساختمانی باشند، گفت:

البته پیشنهاد محل و ساختمان این دفاتر توسط خود شرکت ها و با توجه به نیاز ها و توانمندی هایشان ارائه شده و صندوق پس از بررسی ، اقدام به خرید این واحدها خواهد نمود.

شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد نیز در این نشست با بیان اینکه تامین دفاتر کاری برای شرکت‌های دانش بنیان یکی از اقدامات زیر ساختی است که می‌تواند برای توانمند سازی این شرکت‌ها مفید باشد، گفت: امید است با هماهنگی هایی که صورت می گیرد و فرصتی که این تسهیلات در اختیار شرکت های فناور قرار می دهد بخشی از مشکلات مربوط به تامین فضای موسسات فناور رفع شود.

گفتنی است، در این نشست شهرام شکوهی، معاون پشتیبانی پارک یزد، محمد سپهر، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوی استان یزد، حسین رحیمی، مدیر واحد عمرانی پارک حضور داشته و مدیران عامل شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری یزد سوالات خود را در زمینه نحوه استفاده از این تسهیلات مطرح کردند.