نشست معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد با مدیران سازمان زمین شناسی ایران به منظور بررسی ظرفیت های همکاری سازمان زمین شناسی ایران و پارک علم وفناوری یزد، عصر روز شنبه 29 مهر در مرکز فناوری اقبال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در ابتدای این نشست احمدرضا فقیه خراسانی در خصوص زمینه های همکاری سازمان زمین شناسی ایران و پارک علم و فناوری یزد اظهار داشت: شرکت های مستقر در پارک یزد در زمینه های متنوعی از جمله حوزه توسعه فناوری های آب و معدن فعالیت می کنند و سازمان زمین شناسی ایران می تواند از ظرفیت شرکت ها بهره مند شود.
فقیه خراسانی همچنین استفاده شرکت های مستقر در پارک از پژوهشکده ها و آزمایشگاه های سازمان زمین شناسی ایران را از دیگر زمینه های همکاری عنوان کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار بیکاری و خصوصا بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ادامه داد: تنها راه حل برون رفت از مسئله بیکاری در کشور، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان است.
در ادامه مدیر آموزش سازمان زمین شناسی ایران، با ارائه تاریخچه و زمینه فعالیت این سازمان، عمده فعالیت های سازمان را پژوهشی و مطالعه محور دانست و خاطر نشان کرد: سازمان زمین شناسی ایران منشا تولید معدن و صنایع معدنی است و به دلیل مولد بودن باید از لحاظ دانش و فناوری به روز باشد.
سیدهادی میرمحمد میگونی با تاکید بر اهمیت آموزش های عملی در سازمان افزود: سازمان زمین شناسی ایران در رتبه بندی جهانی از نظر شاخص های جهانی رتبه نهم را در بین 170 کشور داراست و این جایگاه باید با آموزش حفظ شود.
وی در پایان تصریح کرد: استان یزد پتانسیل بسیار بالایی از لحاظ معدنی و وجود خاک های نادر را داراست و امیدوارم با فراهم شدن زمینه های همکاری از این پتانسیل به خوبی بهره برداری شود.

• ۳۰ مهر, ۱۳۹۶