نشست تصمیم گیری در خصوص عملیات اجرایی توسعه پردیس جدید پارک علم و فناوری یزد با حضور محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس، محمدعلی طالبی، استاندار یزد، رضا پورشمسی، فرمانده سپاه الغدیر استان، سیدمحمد رستگاری، فرماندار یزد، رضا یادگاری مدیر کل راه و شهرسازی، مدیران شهرداری یزد، و مدیران عامل شرکتهای آبفا، توزیع برق و گاز استان یزد در محل دفتر نماینده برگزار شد.
جوکار در این نشست با تأکید بر لزوم عملیاتی شدن طرح جامع پارک علم و فناوری یزد، گفت: این طرح زمینه ساز توسعه و پیشرفت فعالیت‌های دانش بنیان استان است.
طالبی استاندار یزد نیز بر ضرورت حمایت همه جانبه دستگاههای اجرایی و شرکتهای زیرساخت از این طرح تاکید کرد.
محمد مهدی لطفی؛ رئیس پارک یزد نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های توسعه ای پارک، مشکلات حقوقی، اجرایی و بودجه ای پردیس پارک یزد را برشمرد.
در این نشست مصوباتی برای حل مشکلات این طرح و تسریع در عملیات اجرایی آن توافق شد.