رئیس پارک علم و فناوری یزد از برگزاری نخستین گردهمایی عناصر زیست بوم نوآوری استان یزد در اردیبهشت ماه سال آتی خبر داد.
محمد مهدی لطفی با اشاره به گفتمان “زیست بوم نوآوری” در توسعه کشور، برگزاری این رویداد استانی را گامی مهم در جهت ترویج و توسعه ادبیات نوآوری و فناوری در سطح استان و هماهنگی و هم اندیشی تصمیم سازان، سیاست گذاران، فناوران، کارآفرینان، سرمایه گذاران و دانشگاهیان در رابطه با اقتضائات و ملزومات توسعه استان یزد بر مبنای فناوری های نوین دانست.
وی با اشاره به اینکه در فضای توسعه نوآوری و فناوری، همه سازمان ها مسؤلیت هایی بر عهده دارند تأکید کرد پارک علم و فناوری به عنوان محور توسعه فناوری در استان سعی دارد تا در قالب این رویداد و برای نخستین بار عناصر اصلی زیست بوم نوآوری را گرد هم آورده و راهکارهای توسعه مناسبات، همکاری ها و هم افزایی ها را مورد بحث و بررسی مدیران و کارشناسان قرار دهد.
رئیس پارک علم و فناوری یزد برگزاری دوره های آموزشی، میزگرد (پنل)های تخصصی، چاپ ویژه نامه ها و گرد آوری بانک اطلاعات فعالان زیست بوم استان را از جمله برنامه های پیش بینی شده در این رویداد معرفی نمود.
وی با اشاره به ملاحظه محدودیت های کرونایی در طراحی و اجرای این برنامه افزود تمامی ملاحظات بهداشتی مورد نظر کارشناسان اجرایی این گردهمایی با استفاده از امکانات و فرصت های فضای مجازی، اجتماعات و گردهمایی های حضوری در حداقل میزان ممکن در نظر گرفته شده است.
لطفی، همکاری و همراهی صاحب نظران دانشگاهی، مدیران اجرایی و فعالان حوزه فناوری و کارآفرینی استان را شرط بزرگ توفیق در برگزاری هرچه بهتر این رویداد دانست و افزود در راستای اجرای موفق و مؤثر این برنامه، دبیرخانه اجرایی آن واقع در مرکز فناوری اقبال، با شماره تماس 37260105 آماده دریافت پیشنهادها و راهنمایی های ارزشمند همه علاقمندان می باشد.