مدیرعامل شرکت شفق کویر مطرح کرد:

شرکت شفق کویر ابرکوه از شرکت های مستقر در مرکز رشد واحد های فناور ابرکوه، از ابتدای سال 92 در زمینه تولید مواد و تجهیزات شیمیایی، آزمایشگاهی و صنعتی فعالیت می نماید.

محسن احمدی پور، مدیر عامل شرکت شفق کویر ابرکوه در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، با اشاره به فعالیت های پژوهشی در زمان دانشجویی، اظهار داشت: دانش فنی تولید برخی مواد استاندارد جهت کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی را برای اولین بار در کشور کسب و پیگیری های لازم جهت تجاری سازی محصولات را انجام دادیم.

وی با بیان اینکه محصولات شرکت شفق کویر برای اولین بار در کشور ارائه می شود، گفت: با توجه به پتانسیل موجود در بازار و با اتکا به نیروی انسانی مجرب تیم تحقیقاتی گروه مهندسی شفق قدم در راه نهاده و با هدف تجاری سازی محصولات و عرضه به بازارهای داخل و خارج تمام تلاش خود را در این زمینه انجام می دهیم.

احمدی پور سرمایه اولیه جهت راه اندازی خط تولید و امور بازاریابی و فروش محصولات را نزدیک به یک میلیارد ریال عنوان کرد و در خصوص حمایت های پارک علم و فناوری یزد، افزود: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان ابرکوه تمام تلاش خود را در راستای پیشبرد اهداف شرکت انجام داده و تا کنون امکانات و تجهیزات اداری در اختیار این شرکت قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد: شرکت در بدو ورود به پارک با دارا بودن تنها دانش فنی محصولات، فعالیت خویش را آغاز و در حال حاضر علاوه بر افزایش تعداد محصولات از یک محصول به 21 محصول، موفق به کسب استاندارد های لازم از سازمان ملی استاندارد و دریافت ایزو های 9001 و 17025 شده است.

مدیرعامل شرکت شفق کویر ابرکوه، مهمترین مشکل شرکت های فناور نوپا را روال اداری موجود در کشور، عدم حمایت از محصولات بومی و در مرحله بعد کمبود منابع مالی دانست.

• ۲۳ اسفند, ۱۳۹۵