معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با اشاره به رشد چشمگیر کشور در تولید مقالات علمی بر توسعه علوم منتهی به فناوریهای نو و ثروت آفرین تاکیدکرد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم؛ دکتر وحید احمدی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی که در واقع، همان اقتصاد دانش بنیان است باید تلاش مضاعفی برای توسعه علوم مبتنی بر فناوریهای نو وثروت آفرین که همان علم نافع و علم در خدمت جامعه است انجام پذیرد.
وی افزود: هم‌اکنون در شرایطی هستم که انباشت مناسبی از لحاظ تولیدات علمی و انتشار مقاله در کشور ایجاد شده است که حاصل سه دهه تجربه و برنامه‌ریزی آموزش عالی است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: در دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی آموزش عالی در راستای توسعه مراکز آموزش عالی در کشور بود. در دهه دوم و با تکیه بر توانمندیها و تجربیات کسب شده، توسعه پژوهش محور برنامه‌های آموزش عالی قرار گرفت.
دکتر احمدی در ادامه اظهار داشت: در دهه سوم پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی، نظام آموزش عالی کشور به سمت آموزش عالی مبتنی بر فناوری و تولید ثروت برای رفاه جامعه جهت‌گیری شد و هم اکنون در این راستا فعالیت دارد.
وی افزود: کشور ما از لحاظ تولید علم در منطقه جایگاه قابل قبولی دارد و در برخی از رشته‌های علمی مانند نانو و زیست در منطقه رتبه‌های نخست یا دوم و دردنیا رتبه های برتر را داریم و در مجموع رتبه هفدهم دنیا را در نمایه‌های معتبر داریم.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم اظهار داشت: در نتیجه پیشرفتهای علمی نگاه دنیا نسبت به کشور ما دگرگون شده است ولی پیشرفتهای ما در توسعه علوم منتهی به فناوریهای نو و ثروت‌آفرین به اندازه تولید مقالات علمی نبوده است.
وی تاکید کرد: باید به سمت توسعه علومی حرکت کنیم که نقش و تاثیرگذاری فرا ملی و فرا منطقه‌ای داشته باشند و اقتدار ما را درجهان افزایش دهند .

• ۳۱ خرداد, ۱۳۹۳