معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم :

معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم گفت: مراکز پژوهشی کشور ظرفیتها و تجربه بالایی دارند ولی نیازمند یک تحول اساسی هستند که این تحول همان تغییر نگاه به مقوله پژوهش و فناوری است.
به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از وزارت علوم ، دکتر وحید احمدی افزود: باید به پژوهش به عنوان مقوله‌ای ثروت‌آفرین و درآمدزا نگاه کنیم که بخش قابل توجهی از اقتصاد را به خود اختصاص داده است و در زندگی روزمره مردم و آسایش آنها نقش تعیین کننده دارد.
وی تاکید کرد: باید این مرحله گذار اتفاق بیفتد و نگاه ما به مقوله آموزش و پژوهش تغییر یابد و ایجاد چرخه پژوهش تا محصول تجاری و ایجاد درآمد از طریق مالکیت فکری و برندسازی هدف اصلی پژوهشگران باشد.
دکتر احمدی با اعلام اینکه ایجاد شور و نشاط و امید در مراکز آموزشی و پژوهشی از اولویت های وزارت علوم در دوران جدید است گفت: در فضای پر امید و نشاط است که مشارکت جمعی به بار می‌نشیند و خلاقیتها نشان داده می شود.
وی افزود: در نگاه مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باید پژوهشها هدفمند باشند و مراکز پژوهشی با مراکز صنعتی ارتباط داشته و برای کشور اشتغال آفرینی کنند.
دکتر وحید احمدی گفت: پیشرفتها و دستاوردهای علمی و فناوری حاصل تلاش جمعی محققان کشور است که با عشق و علاقه فراوان به پیشرفت کشور در مراکز دانشگاهی و پژوهشی مشغول فعالیت هستند.
وی با تاکید بر فعال تر شدن دفاتر انتقال فناوری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها گفت : باید تولیدات فناوری به حدی افزایش یابد که به کشورهای منطقه صادرات داشته باشیم .

• ۲۲ دی, ۱۳۹۲