مهندس عباسعلی رضایی با حضور در گردهمایی سالیانه مرکز نوآوری که شب گذشته در محل پارک علم و فناوری یزد برگزار شد با تشکر از میزبانی خوب پارک علم و فناوری گفت: پارک یزد قدمهای خوبی در راستای اهداف دولت برداشته است و این جمع ها فضای های مورد نیاز حال حاضر کشور است .

به گزارش روابط عمومی پارک، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری یزد در ادامه گفت: طرحهای یک دانش‌آموز یا دانشجو با حمایت نهادهای مربوطه می‌تواند چنان مطرح شود که نه تنها در سطح استان که در سطح ملی افتخار کسب کند. همانگونه که در نمایشگاه علم تا عمل 20 شرکت حضور داشتند و 15 شرکت، شرکتهای مستقر در پارک بودند که بسیار مایه‌ مباهات بود، امیدواریم در سال اقتصاد مقاومتی قدمهای مثبتی در این زمینه نیز برداشته شود.

وی اشاره کرد: اکنون پارک توانسته است ارتباط خوبی بین دانشگاه و بخش خصوصی برقرار کند و امروزه حرف نظام و دولت ما همین است که از ایده و طرح افراد که زائیده دانش مکسوبه در دانشگاه‌هاست حمایت شود تا به محصول برسد. چیزی که مهم و ارزشمند است این است که عزیزان حاضر در این جمع و به خصوص دانش‌آموزان بتوانند در شرکتهای دانش بنیان حضور پیدا کنند و یا خودشان موسس چنین شرکتهایی باشند.

رضایی در پایان یکی از افتخارات استان یزد را صدر نشینی 21 ساله یزد در کنکور سراسری دانست و گفت : سیاست دولت و برنامه استان باید به گونه ای باشد که تمام افراد مستعد و دارای پتانسیل چه در زمینه پژوهش و چه نوآوری در استان مورد حمایت قرار بگیرند.

• ۲۰ اسفند, ۱۳۹۳