با اجرای طرح مشوق بیمه ای کارفرمایان، آن ها می توانند با داشتن شرایط خاص و به کارگیری نیروی کار جدید فارغ التحصیل دانشگاهی از پرداخت 20 درصد حق بیمه سهم کارفرما به مدت 2 سال معاف شوند.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، طبق اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، کارفرمایان برای استفاده از این طرح باید دارای مجوز فعالیت معتبر از مراجع رسمی کشور بوده و دارای کد بیمه کارگاهی و حداقل 2 نفر تحت پوشش بیمه باشند. البته کارگاه های تازه تاسیس در زمان اجرای طرح، از شمول این طرح مستثنی خواهند بود.
همچنین دانش آموختگان دانشگاهی برای برخورداری از مزایای طرح باید دارای شرایطی باشند که از آن جمله می توان به بیکاران دارای مدرک کارشناسی و بالاتر که حداقل 3 ماه از ثبت نام آن ها در مراکز کاریابی گذشته باشد، عدم سابقه بیمه تامین اجتماعی بیش از یک سال قبل از ثبت نام در مراکز کاریابی، دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت و …. اشاره کرد.
گفتنی است، مدیران کارگاه های تولیدی و خدماتی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کاریابی شهرستان های تابعه مراجعه کنند.

• ۲ آبان, ۱۳۹۷