به گزارش روابط عمومی پارک، این جلسه با حضور نماینده دولت در این صندوق ، نماینده دانشگاه ، نماینده سازمان نظام صنفی یزد و سایر سهامداران از بخش خصوصی تشکیل شد و ریاست مجمع عمومی این دوره را “دکتر امراللهی ” رئیس پارک علم و فناوری بر عهده داشت .
در ادامه جلسه مدیر عامل این صندوق به ارائه ی گزارش عملکرد سال 90 پرداخت.
معرفی تسهیلات صندوق، تشریح خدمات و ارائه برنامه های آتی صندوق پژوهش و فناوری یزد مهمترین محورهای گزارش “حسین حکیمیان” را تشکیل می داد .
همجنین حکیمیان، حمایت از طرح هایی که پتانسیل تولید و یا صادرات دارند، کمک به تجاری سازی طرح های پژوهشی و فناوری از طریق مشارکت در اجرای آن، راه اندازی شعب در استان یزد، جذب بودجه های خیرین جهت حمایت از طرح های پژوهشی و فناوری، افزایش سرمایه صندوق از طریق افزایش سرمایه و جذب بودجه های دولتی، تجمیع بودجه های معاونت فناوری ریاست جمهوری به صندوق جهت حمایت از طرح های معرفی شده و عملیاتی کردن طرح مکانیزاسیون فرایندهای صندوق را مهمترین برنامه های این صندوق در سال 91 خواند.
در ادامه جلسه نیز طی رای گیری انجام شده، سهام داران با تقسیم سود حاصله این صندوق در سال 90 مخالف کردند و به این ترتیب سود سهام اعضا در سال 90 جهت سرمایه گزاری به صندوق بازگشت .

همچنین در پایان جلسه و با رای سهام داران از میان چهار نامزد پست بازرس مجمع عمومی ، “مهدی تقوی” برای یکسال دیگر در سمت خود ابقا شد و تصمیمات لازم برای حقوق و مزایای هیئت مدیره و بازرس گرفته شد.

گفتنی است صندوق پژوهش و فناوری یزد یک صندوق نیمه دولتی است که 49درصد آن به دولت تعلق دارد و با هدف حمایت از پژوهشگران و طرح های دانش محور تشکیل شده است .

• ۱۳ تیر, ۱۳۹۱