مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد، روز پنج شنبه 21 آذر 98 با حضور محمدعلی طالبی، استاندار یزد، اکرم فداکار، معاون توسعه مدیریت منابع انسانی استانداری یزد، محمد مهدی لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد، مجتبی حسینی پور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد، برید لقمانی، رئیس دانشگاه یزد، شهرام شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک یزد و جمعی از مسئولین استانی در محل اتاق بازرگانی استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در این مراسم محمدعلی طالبی، استاندار یزد ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته در هفته پژوهش و فناوری در استان یزد، گفت: این اقدامات، به خصوص برگزاری نمایشگاه توانست بخش قابل توجهی از دستاوردها و ظرفیت های پژوهشی استان را به معرض نمایش در آورد.
وی با اشاره به اهمیت تقویت ارتباط کاربردی بین صنعت، دانشگاه، مبتکرین و نخبگان، خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه هایی تحت عنوان نمایشگاه نیاز، موجب شناسایی نیازهای فعالین اقتصادی به پژوهشگران استان و برطرف کردن آنها از طریق دانش بومی خواهد شد.
استاندار یزد ایجاد فضا برای استفاده از ظرفیت بومی را یکی از برکات تحریم دشمنان دانست و تصریح کرد: توجه به نیازهای داخلی عامل تحرک نخبگان و حمایت بخش خصوصی عامل شکوفایی ظرفیت های بومی است.
طالبی با بیان اینکه متاسفانه در برنامه های هفته پژوهش امسال به حوزه علوم انسانی پرداخته نشده بود، افزود: امیدواریم این کاستی در سال های آینده و همچنین در برنامه های پژوهشی که در طول سال برگزار می شود، برطرف شود.
وی با بیان اینکه زیربنای تغییر و تحول از علوم انسانی نشأت می گیرد، افزود: اگر به این حوزه نپردازیم تمامی اقدامات توسعه ای ناقص و موفقیت هایی کسب شده مقطعی خواهند بود.
گفتنی است، تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان و عقد تفاهم نامه همکاری میان شرکت های دانش بنیان و فناور و متقاضیان آن ها، از برنامه های جانبی مراسم اختتامیه این دوره نمایشگاه فن بازار یزد بود.