مسعود حافظی مدیرعامل شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد گفت: شرکت ما با برند تجاری آپاتک فعالیت های خود را با کادری مجرب و متخصص در زمینه مهندسی پزشکی، به منظور تامین بیومواد در مقیاس صنعتی تحت حمایت پارک علم و فناوری یزد، از سال 1390 آغاز کرده است.
حافظی با بیان اینکه نوآوری و فعالیت های تحقیق و توسعه به عنوان استراتژی اصلی شرکت برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالا است افزود: طیف وسیع و انعطاف پذیر بودن از جمله ویژگی های محصولات این شرکت فناور است.
وی ادامه داد: شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد با شرکت های معتبر بین المللی خارجی و داخلی جهت فروش محصولات خود و همچنین مراکز تحقیقاتی وابسته به دانشگاه ها به منظور بهبود کیفیت محصولات و ارتقاء دانش و مهارت های پرسنل ارتباط مستمر دارد.
مدیرعامل شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد با بیان اینکه این شرکت بر آن است تا با بهره گیری از یک مجموعه پویا ، مدیریت علمی و کارآمد، نیروی انسانی متخصص و مجرب داشته باشد، افزود: در این راستا ، بر این تلاشیم تا کیفیت و تنوع محصولات خود را در آینده نزدیک بهبود ببخشیم. علاوه بر این ما تلاش داریم تا با ارتباط نزدیک با مشتریان، آن ها را برای داشتن بهترین محصول یاری کنیم.
وی با بیان اینکه در زمینه مشاوره در تحقیق و توسعه نانو مواد نیز فعال هستیم، می گوید: واحد تحقیق و مشاوره شرکت پردیس پژوهش فناوران یزد با هدف تولید و ارتقاع سطح کیفی محصولات نانو فناوری در حوزه نانو مواد ایجاد شده است و در حال پیشرفت در این زمینه هستیم. در راستای رسیدن به این هدف ارزشمند، اقدامات متنوعی تا به امروز توسط این واحد انجام شده و به علت پویایی آن، خدمات بیشتری در حال طراحی و اجرا می باشد.
وی با بیان اینکه در چندین نوبت کمک های مالی از پارک دریافت کرده ایم، افزود: کمک ها نباید تنها به کمک های مالی محدود شود و مشاوره های اقتصادی و بازاریابی می تواند از کمک های مستقیم مالی مهم تر باشد. وی ادامه داد: تقویت تیم مشاوره اقتصادی پارک از جمله ملزومات پارک علم و فناوری است و می تواند کمک زیادی به پیشبرد اهداف ما کند.
حافظی درباره مشکلات شرکت های فناور گفت: مشکلات مالی همواره سد اصلی شرکت های فناور بوده است. به همین دلیل ارتباط گیری با سرمایه گذار، از سوی پارک علم و فناوری از جمله مهمترین اقداماتی است که برای ارتقا شرکت هایی همچون پردیس پژوهش می توان انجام داد.

• ۲۴ آبان, ۱۳۹۶