همزمان با هفته پژوهش و فناوری، معاون مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در مراسم اختتامیه نمایشگاه فن بازار استان یزد به این شهر سفر کرده بود، پنج شنبه 29 آذر 97، با حضور محمد قویدل، مدیر روابط بین الملل پارک یزد، تقی فرهنگ نیا، مدیر پردیس علوم انسانی و هنر پارک یزد، با جمعی از مدیران عامل شرکت های مستقر در این پردیس در سالن کنفرانس مرکز فناوری اقبال دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، سید جلال دهقانی فیروزآبادی در این نشست با بیان اینکه علوم انسانی راه سختی برای اثبات خود به عنوان علم دارد، تصریح کرد: برای این کار صاحبان این علوم باید سعی کنند مشکلاتی را در جامعه حل کنند تا مردم احساس کنند این علوم مهم هستند.
وی با تاکید بر لزوم تغییر رویکردها در مورد علوم انسانی، گفت: متاسفانه در کشور ما آموزشی به تحصیل کردگان این حوزه در زمینه ایده پردازی و تولید فناوری داده نمی شود.
دهقانی با اشاره به تکنولوژی در حوزه علوم انسانی، تصریح کرد: تکنولوژی در حوزه علوم انسانی به این معناست که از طریق این علوم فکری ایجاد شود و آن فکر تبدیل به فناوری نرم شود.
وی افزود: دستیابی به تکنولوژی های فرهنگی و اجتماعی و به طور کلی حوزه علوم انسانی بسیار سخت تر از تکنولوژی های علوم دیگر است.
معاون مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم توجه کافی به مسئله پژوهش در کشور، گفت: وقتی بودجه پژوهشی قطع شود مثل این می ماند که اکسیژن یک مریض در حال مرگ را قطع کرده باشی و مسلما جامعه این چنینی دچار مشکلات فراوان می شود.
در ادامه نشست محمدقویدل، مدیر روابط بین الملل پارک نیز با بیان اینکه پارک علم و فناوری یزد مدت هاست به دنبال ایجاد یک ارتباط ساخت یافته با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی بوده است، گفت: هدف ما از برگزاری این نشست، ایجاد تعامل میان این نهاد و پارک بوده تا از این طریق ضمن آشنایی با فعالیت های شرکت های مستقر در پردیس علوم انسانی و هنر ظرفیت های همکاری دو طرف مشخص شود.
گفتنی است، در پایان جلسه مدیران عامل شرکت های منتخب پردیس علوم انسانی و هنر پارک یزد ضمن معرفی فعالیت های خود، سوالات خود را از معاون مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی مطرح و پاسخ های خود را دریافت کردند.

فایل‌ها

توضیحات نسخه دریافت