دهمین جلسه کمیته سیاست گذاری طرح جامع پارک یزد ۹ مهر ۹۹ با حضور نه نفر از اعضا و نماینده مجمع نمایندگان موسسات پارک برگزار شد.

در ابتدای این جلسه جلیل رفیعی فرد، نماینده مجمع نمایندگان موسسات، نقطه نظرات و دغدغه های شرکتها در خصوص فرایند ارزیابی مالی و فنی و مسائل پیرامون آن را مطرح نمود.
در ادامه، اعضای کمیته پس از بررسی مباحث مطرح شده، بر اهمیت میزان توانمندی مالی متقاضیان و تطابق آن با برنامه های توسعه آتی پارک در اراضی طرح جامع تاکید نمودند.
همچنین با توجه به نیاز ورود شرکتهای دارای محصولات با سطح مناسب تکنولوژی و دارای فرایند ساختارمند و تیم های تحقیق و توسعه منسجم، ارزیابی موسسات را برای همه متقاضیان، اعم از شرکتهای مستقر در پارک و یا خارج از پارک الزامی دانستند.

گفتنی است ، ارزیابی شرکت ها توسط چند کارگزار جهت تسریع در فرایند، از دیگر مصوبات این جلسه بود و در پایان نیز برای پذیرفته‌شدگان در فراخوان جدید میزان تخفیف اعمال شده تنها برای قطعه اول و تا سقف نصف بهای قطعه مصوب شد.