تور فناوری متخصصان شرکت ملی گاز ایران از پارک علم و فناوری یزد، روز دوشنبه 16 بهمن ماه با برگزاری جلسه هماهنگی شرکت ملی گاز با مسئولین پارک یزد و ارائه گزارشی از جلسات B2B انجام شده به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، رییس این پارک در جلسه اظهار داشت: تبدیل شدن شرکت های فناور مستقر در پارک به شرکت های صنعتی ایده آل، ماموریت پارک یزد نیست و ما به دنبال فروش تکنولوژی شرکت ها به صنعت هستیم.
داریوش پورسراجیان افزود: گاهی مواقع شرکت های فناور برای رقابت در بازار و رسیدن به تکنولوژی وارد کار تولید می شوند اما عرصه تولید، عرصه حمایتی پارک های علم و فناوری نیست.
وی ادامه داد: قرار نیست شرکت های کوچک فناور به شرکت های بزرگ تولیدی تبدیل شوند و اگر این اتفاق بیفتد انتظار داریم بخش فناوری جدا از خدمات عمومی در نظر گرفته شود.
پورسراجیان ایجاد فن بازارها را در راستای این اصل و به منظور ایجاد فضایی برای تبادل تکنولوژی دانست و تصریح کرد: در حال حاضر شرایط بازار، شرایط پر رونقی برای تبادل فناوری نیست اما امیدواریم که این تبادل در قالب فن بازارهای تخصصی و ملی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه تبادل فناوری در فرآیند طولانی مدت صورت می گیرد، اظهار داشت: در برگزاری تورهای فناوری به دنبال نتیجه گیری سریع نیستیم و باید نشست ها و بازدیدهای زیادی صورت گیرد تا بتوانیم در قالب آن به یک جریان نوآوری مبتنی بر دانش برسیم.
در ادامه این جلسه گزارشی از جلسات B2B انجام شده با شرکت ها توسط کارشناسان شرکت گاز ملی ایران ارائه شد و کارشناسان شرکت ملی گاز ایران، دیدگاه های خود را در خصوص توانایی شرکت های فناور و دانش بنیان بیان کردند.
گفتنی است تور فناوری متخصصان شرکت ملی گاز ایران از پارک علم و فناوری یزد به مدت دو روز و به منظور بازدید از پارک یزد و دستاوردهای شرکت های مستقر در این پارک برگزار شد.