بسیج اساتید حمایت می کند:

همایشی تحت عنوان تحول اداری و ارتقاء دستگاه های اجرایی در 21 اردیبهشت ماه جاری در تهران برگزارمیگردد که علاقه مندان می توانند مقالات خود را به دبیرخانه این همایش ارسال نمایند.

ضمنا بسیج اساتید یزد به اعضاء خود و شرکت های فناور مرکز رشدی ، موسسات و پزوهشگرانی که به این همایش مقاله ارسال نمایند ومقاله آنان پذیرفته شود کمک مالی می نماید.

علاقه مندان می توانند مقالات خود را به آدرس پست الکترونیکی: tahavol.edari@sharif.edu

یا به دبیرخانه همایش به آدرس: تهران، دانشگاه صنعتی شریف – صندوق پستی 11155-8639 ارسال نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 61-88341759 و 66033759 تماس حاصل فرمایید.
مهلت ارسال تا پایان فروردین ماه 1390

زمان همایش: بیستم و بیست و یکم اردیبهشت ماه یکهزار و سیصد و هشتاد ونه مکان: تهران سالن همایش های رازی

ضمنا دفتر بسیج اساتید و همچنین بسیج کارمندان استان یزد از شرکت کنندگان دارای مقاله حمایت خواهند کرد
نشانی بسیج اساتید یزد: بلوار دانشجو- مقابل پمپ بنزین – کوچه شهدا