در راستای احیاء و توسعه سنت الهی و پسندیده قرض‌الحسنه و ارائه تسهیلات بدون بهره تفاهم‌نامه همکاری بین صندوق قرض‌الحسنه کارکنان پارک و بانک قرض‌الحسنه رسالت به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی پارک، رضا باقری، مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه رسالت استان یزد در حاشیه امضاء این تفاهم گفت: امضای تفاهم‌نامه همکاری با ارگانها و سازمانها مختلف زمینه‌ساز احیاء و توسعه سنت قرض‌الحسنه می‌باشد که بانک قرض‌الحسنه رسالت طلایه‌دار و پیشرو در این مهم است و ابراز امیدواری کرد این تفاهم‌نامه باب همکاریهای بیشتر را با مجموعه پارک علم و فناوری یزد باز کند.

سید محمد خامسی، مدیرعامل صندوق کارکنان پارک نیز ضمن تشکر از همکاری بی شائبه و صمیمانه بانک قرض‌الحسنه رسالت امضای چنین تفاهم‌نامه‌هایی را زمینه‌ساز ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه در بین اقشار جامعه دانست و احیاء سنتهای الهی را تنها راه رفع مشکلات جامعه خواند.

روح‌الله غفارزاده، عضو هیأت مدیره صندوق کارکنان پارک علم و فناوری یزد نیز از امضای این تفاهم‌نامه ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: امضای این تفاهم‌نامه زمینه‌ساز حمایت از خادمین و تلاشگران عرصه فناوری را در پارک علم و فناوری یزد فراهم آورد.

شایان ذکر است صندوق کارکنان پارک علم و فناوری یزد از سال 1382 تأسیس شد و سالهاست که در جهت توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه تلاش می‌کند. از چندی پیش با تصمیم هیأت مدیره صندوق، همکاری با بانک قرض‌الحسنه رسالت در دستور کار قرار گرفت و این همکاری از سال 1391 آغاز و امضای این تفاهم‌نامه نقطه عطفی در همکاریهای صندوق کارکنان پارک و بانک قرض‌الحسنه رسالت به شمار می‌رود.

• ۲۶ آبان, ۱۳۹۳