به منظور بررسی مسائل و مشکلات مرکز رشد فناوری شهرستان مهریز جلسه‌ای با حضور دکتر پورسراجیان رئیس پارک علم و فناوری یزد، مهندس رستگاری فرماندار مهریز، دکتر بیک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران و مسؤولان پارک علم و فناوری یزد در محل این مرکز رشد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک، در ابتدای این جلسه فرماندار مهریز به ارائه توضیحاتی در خصوص چگونگی تشکیل مرکز رشد و حمایتهای پارک و مسؤولان شهرستان پرداخت. مهندس رستگاری از زحمات مسؤولان پارک، مهندس کیانی فرماندار سابق و دکتر بیک، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تشکر نمود و افزود: این شهرستان آمادگی دارد تا زمینه مناسبی را جهت حضور و رشد شرکتهای دانش‌بنیان فراهم آورد.

دکتر بیک نیز ضمن قول ادامه همکاری با فرماندار شهرستان به سیاست دانشگاه در خصوص توسعه مرکز رشد اشاره نمود و بر پایبندی به تفاهمات در راستای توسعه مرکز تأکید نمود.

دکتر پورسراجیان نیز به برنامه‌های توسعه‌ای پارک به جهت حضور مؤثر در شهرستانها اشاره نمود و برنگاه بلند مدت به حمایت از شرکتهای دانش‌بنیان با استفاده از همه ظرفیتهای هیأت علمی و اجرائی شهرستانهای استان تأکید نمود.

• ۲۱ آبان, ۱۳۹۳