به گزارش روابط عمومی پارک، شادروان “عباسعلی ابراهیمی” مسئول سابق حراست پارک علم و فناوری یزد بوده است.

گفتنی است مراسم وداع با جانباز سرافراز میهن اسلامی زنده یاد عباسعلی ابراهیمی و ادای احترام به پیکر پاک و مطهرش فردا دوشنبه 29 آبان ماه رأس ساعت 12 در محل گلزار شهدای گمنام دانشگاه یزد برگزار خواهدشد.

سپس مراسم تشییع و تدفین رأس ساعت 14 از محل امامزاده سیدصدرالدین قنبر به طرف گلزار شهدای امیرآباد شهرستان میبد برگزار خواهد شد.

سایر مراسم نیز به شرح ذیل برگزار می شود:

1-روز سه شنبه 30 آبان از ساعت 8 تا 11 صبح در حسینیه امیرآباد میبد.

2-روز چهارشنبه اول آذرماه از ساعت 9 تا 11 صبح از طرف دانشگاهیان استان در مسجد پردیس اصلی دانشگاه یزد.

3- روز چهارشنبه اول آذرماه از ساعت 15 تا 17 از طرف دانشگاه علمی کاربردی میبد در مسجد امامزاده سیدصدرالدین قنبر میبد.

4- عصر پنجشنبه 2 آذرماه از ساعت 15و30 دقیقه تا 17 در محل تربت پاکش در گلزار شهدای امیرآباد میبد.

5- مراسم هفتم: روز شنبه 4 آذرماه همزمان با تاسوعای حسینی از ساعت 8 تا 11 صبح در مهدیه امیرآباد.

• ۲۸ آبان, ۱۳۹۱