یونس میرجلیلی در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، با بیان اینکه شرکت اقتصاد دانش بنیان در سوم شهریور سال 1388 تاسیس شد افزود: این شرکت از همان ابتدا در مرکز رشد مدیریت و علوم انسانی مستقر شد.
مدیرعامل شرکت اقتصاد دانش بنیان، درباره ایده اصلی شکل گیری این شرکت بیان کرد: ایده محوری این شرکت ارائه بسته سیاستی، جهت حل مسائل و مشکلات خرد و کلان اقتصادی و مدیریتی اشخاص، شرکت ­ها، کارخانجات، سازمان ­ها و نهادهای اجرائی کشور بوده است.
وی با اشاره به سرمایه انسانی ارزشمند شرکت، ادامه داد: علاوه بر سرمایه مادی، نیروی انسانی متخصص، پرتوان، قانع و با پشتکار بالا کمک شایانی به پیشرفت این شرکت کرد و به جرات می توان گفت، سرمایه مادی در مقابل سرمایه انسانی تاثیر اندکی دارد.
میرجلیلی با اشاره به حمایت های پارک از شرکت اقتصاد دانش بنیان تصریح کرد: پارک علم و فناوری در ابتدا با در اختیار قرار دادن تجهیزات اولیه از قبیل میز، کامپیوتر ، صندلی و همچنین دفتری برای استقرار زمینه های فعالیت شرکت را فراهم کرد. همچنین با اعطای تسهیلات کمک شایانی به پیشرفت شرکت کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای پارک برای حمایت از شرکت ها گفت: حمایت از شرکت ها برای شناسانده شدن در سطح ملی می تواند کمک شایانی به پیشرفت شرکت ها کند و پارک ظرفیت بالایی در این زمینه دارد.

• ۲۸ اسفند, ۱۳۹۶