امیر باصولی، مدیرعامل شرکت کویر تیوای ارشد در گفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد گفت: کویر تیوای ارشد در سال 86 با تکیه بر دانش و توانایی مجموعه فعالیت خود را در مرکز رشد پارک علم و فناوری یزد آغاز کرد و مدت زمانی است که با طرح ایده و پیاده سازی مباحث توسعه و مدیریت استراتژیک، محور جدیدی را برای فعالیت شرکت های مرکز فناوری های نرم ایجاد نموده است.
وی درباره زمینه های فعالیت شرکت گفت: مجموعه ما در زمینه ی مهندسی صنایع و مدیریت فعالیت خود را آغاز کرد، این مجموعه از ابتدای تاسیس تاکنون در زمینه های تخصصی برنامه ریزی استراتژیک، توسعه یافتگی و رتبه بندی فعالیت داشته است. همچنین هدف از تاسیس این شرکت نیز همانند شرکت های دیگر اشتغال زایی، درآمدزایی و توسعه فردی و اجتماعی بوده که از طریق ایده محوری و مصاحبه، پذیرش انجام شده است.
باصولی درباره سرمایه اولیه شرکت گفت: سرمایه اولیه مورد نیاز این شرکت، سرمایه فکری و دانش بود و نیازی به سرمایه مادی خاصی برای راه اندازی این شرکت نداشتیم.
مدیرعامل شرکت کویر تیوای ارشد با اشاره به تاثیر گذار بودن فضای پارک برای پیشرفت شرکت ها اذعان کرد: فضایی که پارک در اختیار موسسات قرار می دهد باعث ایجاد هم افزایی و شناخت شرکت هایی که فعالیت مشابه دارند، می شود که این مساله در رشد و پیشرفت موسسات بسیار تاثیرگذار است البته شبکه ای غیررسمی، اما بسیار قدرتمند در حال شکل گیری است که مطمئنا به واسطه این شبکه به توانمندی های شرکت های علوم انسانی افزوده خواهد شد.
باصولی درباره مشکلات شرکت خود گفت: متاسفانه شرکت هایی مانند این مجموعه نه در جرگه یک شرکت مهندسی قرار می گیرند و نه به عنوان یک شرکت علوم انسانی به حساب می آیند. بنابراین نه می توانیم از امکانات شرکت های مهندسی استفاده کنیم و نه از امکانات علوم انسانی بهره لازم را ببریم.
وی با اشاره به اینکه مشکل بعدی نقدینگی است، گفت: عمده کار ما با دولت است و باید پول خود را از دولت بگیریم. این در حالی است که چندین ماه است دولت مطالبات ما را پرداخت نکرده است و موجب مشکلات جدی برای شرکت ما شده است.
باصولی با اشاره به ظرفیت بالای پارک برای توانمند سازی شرکت های مستقر در آن تصریح کرد: با ارائه تسهیلات و رایزنی با دولت برای پرداخت معوقات شرکت ها، می تواند گام های موثری برای کمک به شرکت ها بردارد.

• ۲۴ فروردین, ۱۳۹۷