مدیر عامل شرکت دانش بنیان پرتو الکترونیک پیشگام کویر، مستقر در پارک علم و فناوری یزد :

شرکت دانش بنیان پرتو الکترونیک پیشگام کویر، مستقر در پارک علم و فناوری یزد اخیرا قرارداد خشک کن کامل تیغه های سفالی با یکی از شرکت های فعال آجر در یزد امضا کرده است. طرحی که برای نخستین بار در کشور در حال اجرا است.

میلاد یاوری مدیرعامل شرکت پرتو الکترونیک پیشگام کویردرگفتگو با روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، ضمن ارائه مختصری از فعالیت های شرکت، گفت: شرکت دانش بنیان پرتو الکترونیک در زمینه الکترواپتیک با استفاده از پرتو های رادیویی، فرابنفش و مرئی فعالیت خود را آغاز و در سال 1392 وارد پارک علم و فناوری یزد شد.

یاوری با بیان اینکه در ابتدا زمینه اصلی فعالیت شرکت، تولید فیوز های اپتیکی برای صنایع حساس بود که تا مرحله طراحی به خوبی پیش رفت، گفت: با وجود ثبت اختراع این طرح ، به دلایلی شرکت از ادامه کار بر روی آن صرف نظر کرده و زمینه تخصصی شرکت را به صنایع آجر به عنوان یکی از صنایع بومی شهر یزد تغییر داد.

وی افزود: شرکت پرتو الکترونیک همچنین در زمینه های ساخت سنسور های اپتیکی از جمله رطوبت سنج خاک و هوا با استفاده از سامانه های لیزری، استفاده از امواج رادیویی برای بهبود بخشیدن به خواص مواد و کاربرد های صنعتی آن نیز فعالیت می کند.

یاوری با اشاره به اینکه این شرکت برای ساخت دستگاه خشک کن از فناوری شرکت های فناور اروپا و شرق آسیا کمک گرفته است، گفت: خوشبختانه محصول اخیر شرکت هیچ نمونه ی خارجی ندارد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان پرتو الکترونیک پیشگام کویر، اولین طرح پیشنهادی شرکت را ساخت خشک کن میکروویو برای صنعت آجر عنوان کرد و گفت: ابتدا قرارداد های کوچک در این زمینه بسته شد که به دلیل عدم نقدینگی در بازار به سرانجام نرسید.

یاوری افزود: پس از آن شرکت پرتو الکترونیک با اجرای طرحی برای شرکت کیمیا آجر یزد با روشی بسیار نوین به فعالیت خود ادامه داد که با توجه به خروجی دستگاه، شرکت کیمیا آجر یزد برای یک خشک کن کامل ابراز تمایل نمود.

وی تصریح کرد: این طرح برای اولین بار در کشور در حال اجراست.

یاوری با بیان اینکه این خشک کن هیبریدی با استفاده از پرتو های مادون قرمز کار خشک کردن را انجام می دهد، در معرفی مزایای این محصول گفت: صرف زمان کم برای خشک کردن تیغه های آجر و در نتیجه افزایش حجم تولید روزانه ، عدم آلودگی زیست محیطی به دلیل استفاده از امواج رادیویی و امکان جمع آوری آب با توجه به مسئله ی کم آبی در کشور و به ویژه استان یزد، از جمله مزایای این خشک کن می باشد.

وی ضمن قدردانی از حمایت های پارک علم و فناوری یزد، ابراز امیدواری کرد: با ساخت نمونه کاملا صنعتی این خط، بتوان این محصول را در ابعاد بزرگ تر معرفی و از طریق جذب تسهیلات با شرکت های خارجی مشابه رقابت کنیم.