نرم‌افزار «کانون یار» به همت شرکت ستاره کویر آبتین، یکی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد فناوری ابرکوه وارد بازار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از مرکز رشد ابرکوه، این نرم‌افزار تحت شبکه که برای مدیریت و حسابداری نمایندگیهای کانونهای فرهنگی آموزش (قلم چی) طراحی گردیده است، نرم‌افزاری کاربرپسند با کاربری آسان و ساده بوده و قابلیتهایی نظیر ثبت اطلاعات کلیه دانش‌آموزان، کارکنان، مدرسین و پشتیبانها، محاسبه شهریه و تقسیط شهریه، گزارش گیریهای مورد نیاز، ارسال پیامک هوشمند به مخاطبان و … را دارا می‌باشد.

به گفته مهندس امیر رضا مولودی، مدیرعامل شرکت ستاره کویر آبتین، در طراحی این نرم‌افزار چهار نفر از همکاران این شرکت مشارکت داشته و به مدت یکسال مراحل مختلف آماده‌سازی این نرم‌افزار اعم از نیازسنجی، مستندنویسی نرم‌افزار، طراحی اولیه، کدنویسی نرم‌افزار، امنیت نرم‌افزار، اضافه کردن فاکتورهای عمومی نظیر گزارشگیری، جستجو، طراحی ثانویه، گرافیک نرم‌افزار و … را به انجام رسانیده‌اند.

لازم به ذکر است که این نرم‌افزار اولین محصول شرکت ستاره کویر آبتین بوده و به بازار عرضه گردیده است.

• ۲۶ خرداد, ۱۳۹۳