شرکت برنامه نویسان ارج گستر یزد فعالیت خود را از سال ۱۳۹۵ در زمینه طراحی و توسعه سامانه های تحت وب آغاز نمود. یکی از رسالت های شرکت طراحی و پیاده سازی سامانه های خاص دانشگاهی بوده که از آن جمله می توان به سامانه ارزیابی عملکرد 360 درجه، سامانه پذیرش دانشجویان غیرایرانی، پرتال وب سایت اساتید و … اشاره کرد.
رئیس و معاون فناوری و نوآوری پارک یزد به همراه مدیر پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک، ۱۱ دی ۹۹ با حضور در این شرکت، از نزدیک در جریان فعالیت ها و کسب و کار آن قرار گرفتند.
علیرضا جلایق، مدیرعامل شرکت در این نشست، مهم ترین محصول شرکت ارج گستر را سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین طرح های شرکت، سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان است که برای اجرایی شدن آن مطالعات بسیاری توسط متخصصین این شرکت انجام شد و پس از تشکیل تیمی از کارشناسان مدیریت و کامپیوتر و مشاوره با اساتید و نخبگان دانشگاهی، محصولی منحصر به فرد در زمینه ارزیابی عملکرد کارکنان تولید کردیم.
وی بزرگترین مشکل شرکت را ناتوانی در فروش محصول و بازار آن دانست و گفت: درآمد شرکت هایی که برای فروش محصول با آن ها مذاکره می کنیم آن قدری نیست که به منابع انسانی خود اهمیت بدهند. شرکت های بزرگ هم خیلی سخت اعتماد می کنند.
جلایق، کیفی بودن شاخص های نرم افزار را یکی از دلایل عدم فروش محصول شرکت دانست و گفت: باید
شاخص های نرم افزار خود را کمی کنیم تا برای کارخانه های تولیدی و ارزیابی کارگران خط تولیدشان کارآیی داشته باشد.
در این بازدید موارد زیر مورد بحث قرار گرفت:
– عدم شناخت بسیاری از نهادها از سیستم ارزیابی عملکرد 360 درجه
– اصلاح نرم افزار و کاربردی کردن آن برای سازمان های کوچکتر