فرماندار شهرستان مهریز در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری یزد خواستار توسعه فعالیت‌های پارک در این شهرستان و آغاز به کار دوباره مرکز رشد فناوری مهریز شد.
زارع زاده، فرماندار مهریز با اشاره به ظرفیت های صنعتی و استعدادهای انسانی فراوان منطقه مهریز، کمک به توسعه فعالیت‌های دانش بنیان در این شهرستان را از جمله اولویت‌های کاری خود دانست.
محمدمهدی لطفی، رئیس پارک یزد نیز ضمن اعلام آمادگی پارک برای توسعه فعالیت‌های ترویجی و حمایت از برگزاری رویدادهای فناورانه در این شهرستان، خواستار مساعدت فرمانداری شهرستان به عنوان سازمان همکار در تامین زیرساخت‌های لازم و به ویژه فضای کاری مناسب برای استقرار شرکت های دانش بنیان شد.
زارع زاده، فرماندار شهرستان مهریز هم با اشاره به سابقه همکاری‌های پارک و فرمانداری مهریز و ظرفیت‌های خیرین شهرستان، جهت تامین زیرساخت‌های فیزیکی و فضای کاری برای آغاز به کار دوباره مرکز رشد فناوری این شهرستان قول مساعد داد.

• ۵ آبان, ۱۳۹۹