معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور تاکید کرد:

به گزارش روابط عمومی پارک و به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نسرین سلطانخواه در مراسم راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در 17 دانشگاه و مرکز پژوهشی که در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی فتوولتائیک در 17 دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور حاصل هماهنگی و همکاری بین بخشی بین ستاد توسعه‌ی فناوری‌های انرژی‌های نو، کانون هماهنگی دانش و صنعت سلولهای خورشیدی و مجموع دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و وزارت نیرو بوده است.

رییس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: هنر همه مسوولان این است که از تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور در کنار هم برای کسب بیشترین بهره‌وری استفاده کنند؛ چرا که تمامی توانمندی‌های مورد نیاز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای اجرای پروژه‌های خود نخواهد بود اما باید کمک کرد که ارتباط بین این توانمندی‌ها افزایش یابد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با تاکید بر این که باید به تکمیل چرخه‌ی علم، فناوری و نوآوری در کشور کمک کرد، گفت: در این راستا باید تمام ظرفیت‌ها را دور هم جمع کرد تا حاصل سرمایه‌گذاری‌های کشور در عرصه‌ی علم و فناوری به صورت عینی و ملموس برای مردم مشخص شود. برای تحقق این کار نیازمند همکاری، هماهنگی و تعامل وسیع بین بخشی هستیم. وی افزود: در این راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همیشه تاکید کرده است که موفقیت خود در گرو موفقیت دیگران است.
دکتر سلطانخواه با بیان این که باید برای ایجاد فضای همکاری دانش و صنعت تلاش کرد، گفت: جذب فارغ‌التحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی در بازارهای خصوصی صنعت و میزان صرف سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه‌ صنایع از جمله شاخصهای توسعه‌ همکاری دانش و صنعت هستند که تاکنون آمار مشخصی از این دو در کشور وجود ندارد. معاون علمی و فناوری رییس جمهور خاطرنشان کرد: در این راستا ستادهای فناوری‌های راهبردی به عنوان بازیگران جدید عرصه‌ علم و فناوری کشور باید تلاش کنند که نظام ملی نوآوری را در هر یک از حوزه‌های فناوری با کمک صاحب‌نظران، طراحی و پیاده‌سازی کنند به طوری که از مرحله‌ تولید دانش تا رسیدن به یک دستاورد جهت پاسخ‌گویی به نیازها در آن دیده شود.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در دانشگاه‌ها یک حرکت نمادین و جریان‌ساز در کشور است، گفت: برای بومی شدن این دانش و گسترش استفاده از این فناوری در کشور باید برنامه‌ریزی کرد. در این راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این آمادگی را دارد که در جهت تحقق این اهداف در زمینه تنظیم مقررات لازم کمک کند.

• ۲۸ مهر, ۱۳۹۱