گروه داده پردازان نسل آفتاب(دپنا) با سرمایه گذاری بخش خصوصی، از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را در زمینه ی فناوری اطلاعات و تولیدات نرم افزاری آغاز نمود و سپس با چندین سال تجربه در سال ۱۳۹۵ با ثبت شرکت درایت پویان نسل آفتاب(دپنا) بصورت رسمی خود را معرفی کرد.
خدمات و محصولات این شرکت شامل پروژه ملی و بومی کامپایلر برنامه نویس، سامانه ناظرین سازمان لیگ فوتبال، سامانه یکپارچه فوتبال یار، نرم افزارحسابداری الماس، ویژه میادین میوه و تره بار، نرم افزار فرهنگی هنری با همکاری حوزه هنری استان یزد و نرم افزار تنظیم برنامه هفتگی دانشگاه ها و مدارس با عنوان “بوستان” است.
رئیس و معاون فناوری و نوآوری پارک یزد به همراه مدیر پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک، ۱۸ دی ۹۹ با حضور در این شرکت، از نزدیک در جریان فعالیت ها و کسب و کار آن قرار گرفتند.
مسعود زارع، مدیر عامل شرکت دپنا، در این نشست، اصلی ترین محصول شرکت را سامانه بوستان دانست و گفت:
با توجه به اینکه مخاطب اصلی این محصول، دانشگاه ها بوده که همانند پارک های علم و فناوری زیر مجموعه وزارت عتف هستند، از مسوولین پارک می خواهیم تا برای مذاکره با دانشگاه های استان جهت استفاده از این نرم افزار ما را یاری کنند.
وی با اشاره به صادرات نرم‌افزارهای شرکت دپنا به خارج از کشور، گفت: با توجه به نیروهایی که در خارج از کشور داریم توانستیم چند پروژه در کشورهای مختلف انجام دهیم.
زارع تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم این کار را با انسجام بیشتری پیش ببریم نیاز به حمایت مالی جهت فراهم آوردن زیرساخت های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری داریم.
در این بازدید موارد زیر مورد بحث قرار گرفت:
-استفاده از پتانسیل شرکت‌های پارک برای انجام پروژه ها

– حمایت پارک در ایجاد زمینه های همکاری با دانشگاه های استان