معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد در بیست و یکمین بازدید خود از مؤسسات فناور مستقر در پارک:

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد در بیست و یکمین بازدید خود از مؤسسات فناور مستقر در پارک علم و فناوری، 6 مرداد 95، با حضور در شرکت‌های ماتریس توسعه پارس و آرمان گستر، از نزدیک در جریان فعالیت‌های این شرکت‌ها قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، مرضیه حسن رضائیان، مدیرعامل شرکت ماتریس توسعه پارس در این بازدید با بیان اینکه از سال 87 پایه اصلی این شرکت بر اساس مهندسی صنایع و مدیریت بنا شد، گفت: اغلب فعالیت‌های شرکت در زمینه مدیریت پروژه و برنامه استراتژیک بوده و در سال‌های اخیر با همکاری بعضی از شرکت‌های مستقر در پارک به سمت مباحث IT رفته ایم.

وی افزود: در حال حاضر 25 نیروی تمام وقت و 25 نیروی پاره وقت در شرکت فعالیت داشته و علاوه بر مباحث فروش و پشتیبانی نرم افزار جدید، با شهرداری یزد و دانشگاه علوم پزشکی نیز همکاری می‌کنیم.

حسن رضائیان با اشاره به تأثیر قابل توجه اعطای تسهیلات قرض الحسنه پارک بر رفع مشکلات شرکت‌ها، اظهار داشت: شرکت های فناور به سبب ساختار خاص خود گاه مشکل نقدینگی پیدا می کنند که این تسهیلات می تواند بسیار گره گشا باشد از این بایت قدردان مدیریت پارک هستیم.

مدیرعامل شرکت ماتریس توسعه پارس، مسائل مربوط به مالیات و عدم شفافیت تکالیف قانونی شرکت‌ها را از عمده‌ترین مشکلات شرکت دانست و ابراز امیدواری کرد: با همکاری ستاد پارک مساله مالیات و تکالیف قانونی شرکت‌ها در این حوزه به صورت شفاف مشخص شود.

وی همچنین به مشکلات منابع انسانی در بین شرکتهای پارک اشاره کرد و جابجایی نیرو بین شرکت ها و کمبود نیروی متخصص را از جمله مشکلات شرکتهای فناور دانست.

عبدالرضا تراب زاده، مدیرعامل شرکت آرمان گستر نیز در این بازدید با اشاره به آغاز فعالیت شرکت از سال 82، گفت: ایده محوری ما تولید مجموعه آموزشی بر مبنای الکترونیک و زمینه فعالیت شرکت در ابتدا برگزاری همایش، سمینار و امور اجرایی بوده است.

وی افزود: از سال 90 فعالیت خود را به صورت جدی در حوزه منابع انسانی آغاز کرده و تصمیم گرفتیم تنها برگزار کننده دوره‌های آموزشی و مسائل اجرایی نباشیم. در حال حاضر نیز 3 نیرو به صورت تمام و قت و یک نیروه به صورت پاره وقت در شرکت فعال هستند.

تراب زاده تامین پارکینگ را یکی از مسائل اساسی حال حاضر پارک دانست و ابراز امیدواری کرد با تکمیل طرح توسعه اقبال این مسئله هم حل گردد.

احمدرضا فقیه خراسانی، معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری یزد نیز با بیان اینکه یکی از رسالت‌های پارک‌های علم و فناوری حمایت از شرکت‌های نوپا و کوچک در زمینه نقدینگی است، گفت: خوشبختانه با موافقت رئیس پارک مقرر شد به شرکت‌هایی که نیاز فوری برای پرداخت بدهی‌ها و یا حقوق پرسنل خود دارند، در قالب آیین نامه مربوطه، وام قرض الحسنه اعطا شود که این کار تاکنون نتایج بسیار خوبی داشته است.

وی با اشاره به ابلاغ مصوبه هیات دولت در اسفند ماه سال گذشته مبنی بر مرجع تشخیص بودن پارک در مسائل مالیاتی شرکت‌های مستقر، گفت: ستاد پارک در چارچوب قانون پیگیر مطالبات شرکت‌ها خواهد بود و همیشه از آن‌ها حمایت می‌کند.

فقیه خراسانی با تاکید بر لزوم آشنایی شرکت‌ها با تکالیف قانونی خود، گفت: در حال تدوین کتابچه راهنمایی در این زمینه ایم و به زودی آن را در اختیار مدیران عامل شرکت‌ها قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های ساختمانی زمان بر هستند، گفت: به محض اتمام پروژه ساختمان مراکز رشد کار ساخت مجتمع رفاهی، تفریحی را آغاز خواهیم کرد که پارکینگ طبقاتی نیز جزو این پروژه خواهد بود.

فقیه خراسانی با تاکید بر نگاه بلند مدت و پایدار شرکتها به روابط کار گفت: اگرچه قانون تمهیداتی را برای شرکتهای مستقر در پارک ها در نظر گرفته و از برخی تکالیف قانونی در حوزه کار معاف می باشند اما نگاه بلند مدت به روابط کار شرکت ها را برآن می دارد که اتفاقا زبده ترین نیروی کار را جذب کنند و بهترین شرایط و امکانات را برایشان فراهم آورند.

چرا که موفقیت شرکتهای فناور که سرمایه اش نیروی زبده و تحصیل کرده جامعه است بدون پایداری در روابط کار دور از ذهن خواهد بود.