عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که برای بازدید از پارک علم و فناوری یزد و افتتاح ساختمان مراکز رشد اقبال به یزد سفر کرده است، چهارشنبه 19 اردیبهشت از پردیس زیست فناوری و سیستم های پیشرفته پارک یزد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری یزد، در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، عبدالرضا باقری در جمع مدیران عامل شرکت های مستقر در این پردیس، محصولات شرکت های مستقر را خاص و متفاوت عنوان کرد و گفت: فعالیت این شرکت ها باعث ایجاد امیدواری بین نخبگان کشور می شود و این امیدواری می تواند مانع مهاجرت آن ها شود.
وی این فعالیت ها را نه تنها در استان بلکه در کل کشور ارزشمند دانست و افزود: معرفی دستاوردهای شرکت های مستقر در پارک از طریق تبلیغات و صدا و سیما می تواند راهی برای امیدوار کردن دانشجویان به طی کردن مقاطع تحصیلی در سطوح بالا باشد.
باقری با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان مسیر خوبی برای گذر دانشگاه ها به سمت دانشگاه های کارآفرین هستند، گفت: شما نشان داده اید در کشور می توان کارهای بزرگی انجام داد و وزارت عتف از طریق حمایت های مادی و معنوی همراه شما خواهد بود زیرا مسیر شما می تواند راهگشای مسیر فناوری در کل کشور باشد.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برنامه های آتی وزارت عتف، تصریح کرد: سیاست گذاری وزارت عتف به سمتی خواهد رفت که دانشجویان بیشتری با محدودیت های کمتر وارد فعالیت در حوزه های فناوری شوند.
داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه از سال 93 سعی کرده ایم در بخش منطقه ای به چالش های استان خودمان ورود پیدا کنیم، گفت: در این راستا مراکز توسعه فناوری را ایجاد کردیم تا بدین وسیله با کمک بخش خصوصی مجموعه هایی در حوزه هایی همچون آب، صنعت سرامیک و … ابتدا در قالب کنسرسیوم و بعد در قالب شرکت‌های بزرگ تشکیل دهیم.
رئیس پارک علم و فناوری یزد یکی از فعالیت های مهم پارک را در سال های اخیر پیاده کردن طرح ها و طراحی مدل هایی برای تسهیل همکاری بخش خصوصی و دولتی بوده است.
عباس باقی، مدیر مرکز رشد زیست فناوری نیز در ادامه جلسه به بیان توضیحاتی در خصوص پردیس زیست فناوری و سیستم های پیش رفته و دستاورد های آن پرداخت.
گفتنی است، در ادامه جلسه مجتبی مرآت مدیر عامل شرکت مشاورین علم و صنعت یزد، سید حسین میرجلیلی مدیرعامل شرکت تولیدی تحقیقاتی صنعتی آبسار کویر و رامین زارع، مدیر‌عامل مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران توضیحاتی در زمینه فعالیت های خود ارائه کردند. پس از پایان نشست نیز عبدالرضا باقری، رئیس هیات های امنا و ممیزه وزارت عتف به همراه داریوش پورسراجیان، رئیس پارک علم و فناوری و عباس باقی، مدیر مرکز رشد زیست فناوری، از آزمایشگاه تخصصی آبسارکویر، بخش کنترل کیفی هوا، آزمایشگاه شیمی مواد غذایی، آزمایشگاه کشاورزی و معدن، ساختمان شتاب دهنده ی آتا و بخش های دیگر مرکز رشد زیست فناوری بازدید کردند.

• ۱۹ اردیبهشت, ۱۳۹۷